Egyéni apás szülésfelkészítés

Halász Kata kismama masszőr, dúla, coach, tel: +36-30-273-4995, email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Baba érkezik

speciális, egyéni szülésfelkészítés pároknak

 

Ez a tanfolyam már skype-n is elérhető, ha idő hiányában nem tudsz eljönni, vagy nagyon messze laksz tőlem. Személyes vagy skype-s tanfolyamokra emailben, facebook oldalamon keresztül vagy telefonon tudsz bejelentkezni és időpontot kérni.

Az egyéni apás szülésfelkészítés során megérted majd tested működését, így tudatosul majd benned, milyen folyamatok mennek végbe testében.
Azt látom, hogy ha megérted, hogyan működsz és a tested mindent tud, akkor nem lesz ijesztő a szülés.

Ezt a programot azért készítettem neked, hogy pontosan megértsd tested működését, jól tudj együttműködni vele. Ezáltal gördülékenyen, komplikáció mentesen zajlik majd le a folyamat. Érteni fogod tested minden rezdülését, nem fogsz sodródni tudattalanul a folyamatban.

Megrendelhető az oldal alján található megrendelőlapon keresztül.

Miért fontos felkészülni a szülésre?

●     Kellő felkészültséggel megelőzhető, illetve minimálisra csökkenthető a szülés során előforduló komplikáció esélye, így akik részt vesznek ezen a tanfolyamon, azoknak 80%-ban megvan már a komplikáció mentes szülés.
●     Tudni fogod, hogy amit a testedben érzel, az rendben van-e? Így nem lesz ijesztő.
●     Megérted te is és a párod is, hogy mit tudtok tenni magatokért.

Mit beszélünk át ezen a szülésfelkészítésen?

●     Írunk egy listát arról, hogy mit vigyetek be a szülőszobára, amivel a párod segíthet neked.
●     Megbeszéljük, mi az a 3 legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venned, hogy jó időben indulj a kórházba, hiszen ez egy nagyon fontos tudás ahhoz, hogy jól tudj időzíteni és ezzel is már komplikációkat kerülhetsz el.
●     A szülés 4 szakaszát is tisztán és érthetően fogod látni és azt is megtudod, melyik szakaszban mi segít majd a legjobban.
●     Mivel a szülésnek természetes velejárója a fájdalom, fontos, hogy megtanítsalak a hatékony fájdalomkezelésre és csillapításra.
●     Ha a párod bent szeretne lenni veled, akkor 100%-os segítségnyújtásra fogom tanítani őt, olyan fájdalomcsillapító masszázst mutatok neki, amivel akár 60%-ot is tud csillapítani a fájdalmaidon.
●     És utoljára, de nem utolsó sorban a gyermekágyi időszakot is strukturáljuk, hogy ne vesszetek el az új élethelyzetben.

 

Miben segíthet az apának, ha egyéni szülésfelkészítésre eljön?

●     Az apa is fel lesz ruházva a kellő fizikai és pszichikai tudással ahhoz, hogy igazán jó és rátermett partner legyen neked ebben a különleges élethelyzetben.
●     Nem csak szemlélője lesz a szülésednek a szülőszobában, hanem gakorlatilag is segíteni tudja majd a folyamatot.
●     Fájdalomcsillapító masszázst tanul, amellyel 60%-ot tud csillapítani fájdalmaidon.
●     Fontos, hogy a párod se éljen át rossz érzéseket, ne érezze tehetetlennek magát, aki csak szemlélődő és kívülálló.
●     Ezzel az egyéni apás szülésfelkészítő tanfolyammal sokkal inkább képben lesztek, hogy milyen valójában a szülés, és így ha esetleg még nem dőlt el, hogy a párod bent lesz-e a szüléseden – vagy mennyire lesz bent-, a szülésfelkészítés után egyértelműen el tudjátok dönteni.

Szeretek egyéni tanfolyamot tartani ebben a témában, azért, hogy teljesen rólatok szóljon, személyessé váljon. Ez egy intim terület, amit így hatékonyan tudok segíteni.

Egyszer kell, hogy eljöjjetek és 3 órát leszünk együtt. Ez alatt minden fontos téma átbeszélésére jut idő.
A 30. hét körül ajánlom a találkozót.


Kiknek ajánlom?

●     Olyan babás családoknak, akik szeretnék, hogy mindannyiuk számára a lehető legkiegyensúlyozottabb legyen a szülés.
●     Azoknak, akik félnek a szüléstől.
●     Olyan mamáknak, akik félnek a fájdalomtól, vagy elképzelhetetlennek érzik, hogy a testük  képes lesz arra, hogy komplikáció mentesen szüljenek.
●     Azoknak az apáknak, akik még nem döntötték el, hogy bent lesznek-e a párjuk szülésénél, de kíváncsiak arra, mi fog történni ebben a helyzetben.
●     Bátor apáknak, akik számára fontos, hogy bent legyenek a szülésnél és szeretnének, jól használható eszköztárat, hogy igazi partnerek lehessenek a szülésnél.

Mit kerülhetsz el, ha eljössz az egyéni apás szülésfelkészítésre?

Elkerülheted:

●     Nagy részét a komplikációknak
●     Hogy sodródj az árral
●     Az egészségügy buktatóit
●     Traumatizáló szülésélményt
●     Hogy a párod “sokkot” kapjon a szülés alatt
●     A nehéz gyermekágyi felépülést traumatizáló szülés után

Mitől speciális az egyéni apás szülésfelkészítés tanfolyam?

Ma Magyarországon kevesen vannak, akik egyéni és főleg apás szülésfelkészítéssel foglalkoznak.
Én nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az apáknak is fontos és megnyugtató élmény lehessen babájuk születése.

A kórházi szülésfelkészítések célja, hogy a kórházat bemutassák és tájékoztatást adnak arra, hogy mit kaphatsz tőlük segítségül a szülésünk kapcsán.

Ezen az egyéni apás szülésfelkészítésen igazán veletek foglalkozom, ahol valós és gyakorlatias tudást kaptok a fiziológiai és lelki folyamatokról a szülés közben.

Itt megbeszéljük azt is, hogy hogyan tudod a kórházi személyzetet (szülésznő, orvos) egy segítő csapattá tenni körülötted, kérdéseket fogsz tudni feltenni nekik, amikkel személyesebb segítséget fogsz tudni tőlük kapni.

A szülésed a te történeted lesz, te alakítod és alakíthatod.

Megrendelhető az alábbi megrendelőlapon keresztül.Megrendelőlap

A megrendelést követően emailben, a megadott emailcímre küldöm a visszaigazolást és a számlát.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási cím

Ellenőrző kód (kötelező)

captcha

Üzenet