IR (inzulin rezisztencia) terápiás masszázs

Halász Kata kismama masszőr, dúla, tanácsadó, tel: +36-30-273-4995, email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


IR masszázzsal a gyógyulásodért

masszázs Inzulin Rezisztencia kezelésére

Az inzulin rezisztencia (IR) egyre több nő életét nehezíti meg.
Kellemetlen tünetekkel jár: elhízás, hajhullás, bőrproblémák és gyakran még PCOS okozta meddőség is.

Boldog vagyok, hogy egyre több hangsúlyt kap az inzulin rezisztencia gyógyítása és ezzel egyre több hölgy segítséget kaphat betegsége kezelésében.

A gyógyszeres, diétás és mozgásos kezelések mellé alkalmazott speciális masszázzsal a gyógyulás folyamata felgyorsítható. Az a tapasztalatom, hogy ha melletted vagyok hétről hétre a masszázzsal és pszichikai segítségnyújtással, akkor sokkal jobban és gyorsabban végigjárod a gyógyulás útját.

Ezzel a speciális IR masszázzsal meggyorsítjuk a gyógyulást, elmúlik a hajhullásod, a bőröd ismét szép lesz és szépen leolvadnak a plusz kilók is.

Az IR-el párhuzamosan gyakran kialakuló PCOS (policisztás ovárium) szindróma meddőséggel tetézi a problémát. Ha esetleg PCOS szindrómád van, azt is IR masszázzsal kezeljük.
Ezzel lehetőség nyílik számodra is a babavállalásra.

Heti 2-3 alkalommal fogok veled dolgozni, a te sikered az én sikerem is lesz. Pár hónapig tartó folyamatra kell felkészülnöd, de ha átgondolod, akkor így is rövidebb idő alatt megoldódik a problémád, mintha nem támogatnánk masszázzsal a gyógyulásodat.

Az IR masszázs ajánlott azoknak a nőknek  is, akik nem akarnak teherbe esni, de kezelni akarják betegségüket.


Kinek ajánlom?

●     olyan hölgyeknek, akik inzulin rezisztenciától szenvednek és olyan babára váró nőknek, akiknek a PCOS szindróma megnehezíti a babvállalást.

Milyen problémán segít az IR masszázs?

●     gyorsabban kezelhető vele az inzulin rezisztencia, mint csak gyógyszeres és diétás segítséggel.
●     ez a masszázs segíteni fogja a tünetek elmúlását.

Mitől speciális ez az IR masszázs?

●     ezt a masszázst úgy fejlesztettem ki, hogy hatékonyan, támogató terápiás módon gyorsítsa az inzulin rezisztencia gyógyulási folyamatát.
●     ezt a munkát úgy érjük el, hogy felgyorsítjuk a kötőszövet anyagcseréjét és a nyirokkeringést is megtámogatjuk, hogy gyorsabban dolgozzon.Üzenetküldés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Ellenőrző kód (kötelező)

    captcha

    Üzenet