Masszázzsal az inzulinrezisztencia ellen

Az inzulin rezisztencia, röviden az IR egyre több nő életét nehezíti meg. Olyan tünetekkel jár, mint a menstruációs ciklus zavara, az elhízás, a hajhullás, a bőrproblémák, adott esetben pedig a PCOS okozta meddőség is előfordulhat. Tisztában vagyok azzal, mennyire megnehezíthetik ezek a betegségek és az ezek által okozott tünetek egy nő életét. Hiszen nem csak testileg, hanem lelkileg is nagy kihívás elé állíthat. Speciális masszázsom segítségével azonban tudok neked segíteni!

Mi is az inzulinrezisztencia?

Az inzulin, amely a hasnyálmirigyben termelődik, a szénhidrát-anyagcseréért felelős fő hormon. Ennek a feladata az, hogy a vérből glükózt szállítson a sejtekbe. Amennyiben valaki inzulinrezisztenciában szenved, a sejtek sérültek, így rezisztenssé válnak az inzulinnal szemben. Ennek a hiánynak a helyreállításáért a hasnyálmirigynek a kelleténél több inzulint kell termelnie, hogy a cukor a sejtekbe kerülhessen.

Mi az a PCOS?

Policisztás petefészek betegség, ami esetében tulajdonképpen egy hormonális betegségről van szó, amelyre jellemző a férfi nemi hormonnak, az úgynevezett androgénnek a túlsúlya. Ez a hormon normál esetben is jelen van a női szervezetben, de túlzott mennyisége számos kellemetlen tünetet idéz elő a PCO-szindrómás nőkben. Akinél jelen van az IR, ott jó eséllyel megjelenik az PCOS is. Sajnos meddőséget okoz, ám a jó hír az, hogy számos alternatív lehetőség van a helyzet javítására.

Hogy segíthet a masszázs az IR-en és a PCOS-n?

Az orvos által előírt gyógyszeres, diétás és mozgásos kezelések mellé alkalmazott speciális masszázzsal a gyógyulás folyamata felgyorsítható. Az a tapasztalatom, hogy ha melletted vagyok hétről hétre a masszázzsal és pszichikai segítségnyújtással, akkor sokkal jobban és gyorsabban végigjárod a gyógyulás útját. Ezzel a speciális IR masszázzsal meggyorsítjuk a gyógyulást, elmúlik a hajhullásod, a bőröd ismét szép lesz és szépen leolvadnak a plusz kilók is. Az IR-el párhuzamosan gyakran kialakuló PCOS szindróma meddőséggel tetézi a problémát. Ha esetleg PCOS szindrómád van, azt is IR masszázzsal kezeljük. Ezzel lehetőség nyílik számodra is a babavállalásra. Heti 2-3 alkalommal fogok veled dolgozni, a te sikered az én sikerem is lesz. Pár hónapig tartó folyamatra kell felkészülnöd, de ha átgondolod, akkor így is rövidebb idő alatt megoldódik a problémád, mintha nem támogatnánk masszázzsal a gyógyulásodat. Ezt a speciális masszázst úgy fejlesztettem ki, hogy hatékonyan, támogató terápiás módon gyorsítsa az inzulin rezisztencia gyógyulási folyamatát. Ezt a munkát úgy érjük el, hogy felgyorsítjuk a kötőszövet anyagcseréjét és a nyirokkeringést is megtámogatjuk, hogy gyorsabban dolgozzon.

Ha kérdésed van, keress fel bátran e-mailben, Facebook üzenetben, Skype-on, telefonon vagy akár személyesen is!