Babaváróknak – kismama masszázs+ szoptatási és babaápolási felkészítő egy csomagban!

35 000 Ft

Amit tartalmaz a csomag: 1 alkalom kismama masszázs + 1 alkalom szoptatási és babaápolási felkészítő

Kismama masszázs

Gyógymasszőrként kifejlesztettem egy speciális masszázst a várandósság időszakára, amit már – szemben más hasonló szolgáltatásokkal – az első hetektől igénybe vehetsz. Vagyis nem kell megvárni az első trimesztert sem, ráadásul kivételes módon a terhesség 40. hetének utolsó napjáig igénybe vehető. Ez a kismama program alkalmas rengeteg, a terhesség alatt felmerülő probléma megoldására. Nem kell szenvedned hát- vagy csípőfájdalmaktól és az elnehezedett vizes lábaidtól, ha jársz rendszeresen hozzám. Emellett lazítom a felső háti szakaszon a csuklyás izom – váll környékét is, az úgynevezett stressz zónát.

Bővebb információ ide kattintva. 

Babaápolási és szoptatási felkészítő

Talán ami leginkább aggasztó minden anya számára, hogy amikor sír a baba, hogyan tudja megnyugtatni és kitalálni, hogy éppen mi a probléma. Ahhoz, hogy a szülés utáni időszakban nyugodt és magabiztos anya lehess, tanuld meg már előre azt, hogy hogyan kezdd el a babával való közös életedet, hogy azután a folytatás is jó lehessen. Az egyéni szoptatási és babaápolási felkészítő során már a terhességed alatt megtanulhatod, hogyan tudod a gyermek igényeit felismerni és jól kielégíteni. A felkészítő során 90 percet töltünk együtt.

A felkészítő online is elérhető, de ha a vírushelyzet engedi, személyesen is várlak titeket! Amennyiben virtuálisan találkozunk, nem kell aggódnod, minden pontosan ugyanúgy történik majd, mintha egy szobában ülnénk. Ugyanis Skype-on, Facetime-on, Mesengeren vagy Viber-en hívjuk fel egymást és ugyanúgy lesz idő mindenre a rendelkezésre álló időben, mintha személyesen lennénk együtt. 

Bővebb információ ide kattintva.