Egyéni apás szülésfelkészítés

35 000 Ft

A szülésed a te történeted lesz, te alakítod és alakíthatod! Ha félsz a szüléstől és a fájdalomtól, úgy érzed, nem lesz képes a tested arra, hogy ezt végig csináld és a párod sem döntötte még el, hogy benn lesz-e veled a szülőszobán, akkor mindenképpen érdemes eloszlatni a kételyeiteket a szülésfelkészítőn. Ha egyértelműen benn szeretne veled lenni, viszont nem szeretne csak sodródni az eseményekkel és segítene neked, akkor is itt a helye.
Így 80%-ban már esélyed lesz a komplikációmentes szülésélményre, emellett pedig fájdalomcsillapító masszázst is tanítok az apukának. A felkészítő 2,5 órás, ennyi idő alatt kényelmesen átbeszélünk mindent és jut idő a kérdéseitekre is. 

A felkészítő online is elérhető, de ha a vírushelyzet engedi, személyesen is várlak titeket! Amennyiben virtuálisan találkozunk, nem kell aggódnod, minden pontosan ugyanúgy történik majd, mintha egy szobában ülnénk. Ugyanis Skype-on, Facetime-on, Mesengeren vagy Viber-en hívjuk fel egymást és ugyanúgy lesz idő mindenre a rendelkezésre álló időben, mintha személyesen lennénk együtt. 

Bővebb információ ide kattintva.