Hasizom visszaállítás szülés után online

10 000 Ft

Terhesség alatt minden nőnek szétnyílik a hasizma, ez annak érdekében történik, hogy a baba elférjen a pocakban. Természetes folyamat ez, ne ijedj meg tőle, nem szétszakad a hasizmod, csak szétnyílik, hogy helyet adjon a babádnak.

Amennyiben a hasizom szétnyílva marad a szülés után, akkor esztétikai problémán túl egészségügyi problémát is fog okozni később, pl: köldöksérvet, nyelőcső süllyedést, éjszakai horkolást és oxigénkimaradásos állapotot okozhat hosszú távon.
A hasfal visszaállításról sajnos eddig nem beszéltek eleget, pedig minden szülés után szükséges visszaállítani a hasizmot.

Az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom neked, hogy hogyan tudod 4-6 hét alatt visszanyerni a hasad feszességét és formáját. Hasad újra lapos és szép lesz.

Ezek a gyakorlatok nagyon egyszerűek és könnyű megtanulni őket. Érdemes belefektetni pici időt és energiát, a gyakorlatokat minden nap csinálni kell, de csak 1 fogmosásnyi időt vesz el. Napi 3-szor kell majd csinálnod.

Úgy állítottam össze a gyakorlatokat, hogy egyszerűen be lehet iktatni a napodba. Otthon tudod végezni ezeket a gyakorlatokat, pl. szoptatás előtt vagy után, vagy amikor a babát leteszed aludni.

Ez a SPECIÁLIS gyakorlatsor 5 feladatból áll. Tematikusan hétről hétre egymásra épülve nehezül majd a torna, követve azt, ahogyan a hasizmod erősödik. Az első héten napi 3×1 percet vesz igénybe, az ötödik-hatodik héten sem lesz több napi 3×5 percnél a gyakorlatsor.

Pár hét alatt a hasizmod egyenes és feszes lesz. Nem utolsó sorban fontos, hogy szülés után is szépnek láthasd magad és elégedett lehess a formáddal. Ez magabiztosságot fog adni.

Fontos, hogy a szülés után 2 héttel el kell kezdeni a hasizom visszaállítását!
Kérlek, törődj magaddal! Nem csak anyák, de nők is vagyunk.