Szülés után is csinosan – cellulitisz masszázs ingyenes diétás – és mozgás tanácsadással + szülés utáni hasizom visszaállítás

42 500 Ft

Amit a kuponcsomag tartalmaz:
5 alkalom cellulitisz masszázs ingyenes diétás – és mozgás tanácsadással, valamint szülés utáni hasizom visszaállítás

Cellulitisz masszázs diétás – és mozgás tanácsadással

Mínusz 1 kg hetente, masszázzsal!

A nyári alak bizony télen készül, vagyis most itt a remek lehetőség, hogy mindenkit lenyűgözz majd, ha lekerül a téli kabát! A diétához remek kiegészítés a speciális cellulitisz masszázs, amely segítségével pár hónap alatt elérheted az álom alakodat! Amellett, hogy megmasszírozlak, rád szabott mozgás – és étrendet alakítok ki, ami könnyedén beilleszthető lesz a hétköznapjaidba. Ajánlott akkor is, ha még gyermekvállalás előtt állsz és felkészítenéd a tested a babavásásra, de szülés után is könnyedén visszanyerheted az alakodat ezáltal. Bővebb információ ide kattintva. 

Szülés utáni hasizom visszaállítás

6 héttel szülés után újra lapos lehet a hasad! Az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom neked, hogy hogyan tudod 4-5 hét alatt visszanyerni a hasad feszességét és formáját. Ezt a típusú, speciális mozdulatsort már két héttel a szülés után elkezdheted. A gyakorlatok nagyon egyszerűek és könnyű megtanulni őket, ráadásul naponta egyszer csupán egy fogmosásnyi időt vesznek el, amelyet a saját napirendeteknek megfelelően végezhetsz majd el.

Bővebb információ ide kattintva.