Akciók

Halász Kata kismama masszőr, dúla, coach,  tel: +36-30-273-4995,  email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Valentin – napi akció!

Állandóan veszekedtek? Úgy érzed, nem juttok egyről a kettőre? Szereted a párod, de úgy érzed, mintha két más nyelven beszélnétek? Gyermeketek született és azóta nem találjátok a közös hangot?

Vess ennek véget és legyetek újra felhőtlenül boldogok! Valentin-napi akcióm keretében várlak titeket egy kedvezményes árú párkapcsolati tanácsadásra!

Egy alkalom 12.000 forint helyett most
8500 forint!

Szeretnék többet tudni a párkapcsolati tanácsadásról!

A kedvezményes tanácsadásra való jelentkezés határideje: 2019. február 14. Ha jelentkeztetek nálam e-mailben a kismamamasszazs.hu@gmail.com címen a fenti dátumig, egészen 2019. április 14-ig van lehetőségetek beváltani a kapott kupont.


Tavaszi forma akció!

Úgy érzed, hogy mióta életet adtál a gyermekednek, a testedet legszívesebben mindenki elől eltakarnád? Akkor itt az idő, hogy véget vess ennek, hiszen nem csak anya vagy, hanem NŐ is! Mivel vészesen közeleg a tavasz és előbb utóbb lekerül rólad a téli kabát, már most segítek neked abban, hogy ne kelljen szégyenkezned a narancsbőröd és a plusz kilóid miatt.

Használd ki Tavaszi forma akciómat és legyen a cellulitisz csak egy rossz emlék és légy ellenállhatatlan kismama!

A Tavaszi forma akció keretein belül a tíz alkalmas cellulitisz masszázs bérlet ára mindössze
49.000 forint
(az 55.000 forint helyett)
melynek segítségével akár heti 1 kg-tól is megszabadulhatsz!

Szeretnék többet tudni a cellulitisz masszázsról!

A Tavaszi forma akcióra való jelentkezés határideje: 2019. március 14. Ha jelentkeztél nálam e-mailben a kismamamasszazs.hu@gmail.com címen a fenti dátumig, egészen 2019. június 14-ig van lehetőséged beváltani a kapott kupont.