Partnereim

facebook.com/planetino.shop

Halász Kata kismama masszőr, dúla, tanácsadó,  tel: +36-30-273-4995,  email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Dayfly Kriszti az édesanya-lelkesítő – 1000 forint kedvezmény

Már a gyermekünk fogantatásakor megszületünk mi magunk is, mint szülők. Coachként, lelki segítőként, kommunikációs szakemberként elsősorban abban támogatom a szülőket, hogy elbírják a szülőség terheit, képesek legyen megélni a jelent a gyermekeikkel és olyan viselkedési mintázatokat adjanak tovább neki(k), amelyekre büszkék tudnak lenni. Emellett pedig megoldásfókusszal az előretekintésben támogatom ügyfeleimet, hogy tisztán lássák céljaikat és hogy az odavezető úton milyen lépéseket érdemes megtenniük, Elsősorban önértékelési problémákkal, kiégés tüneteivel (érdektelenség, feszültség, agyalás, romló emberi kapcsolatok stb.), konfliktuskezelés vagy párkapcsolati nehézségek miatt keresnek meg a hozzám fordulók. Ebben a munkában legfőbb a bizalom, így teljes titoktartásról és elfogadásról biztosítok mindenkit. Voltam én is ebben a cipőben…

Halász Katalin dúla és gyógymasszőr vendégei számára minden szolgáltatásomból első alkalommal 1000 Ft kedvezményt adok a halász kuponkód használatával. (Egy megrendelő csak egyszer használhatja fel a kuponkódot.)

Dayfly Kriszti az édesanya-lelkesítő
egyéni és párkapcsolati PCC coach, főiskolai oktató
www.dayflykriszti.hu


Planetino – egy jobb világ miniben – 10% kedvezmény Neked

Egyértelmű, hogy amikor megszületik a gyermekünk, a legjobbat szeretnénk neki nyújtani. A Planetino fenntartható baba és gyerek webshop küldetése, hogy csupa olyan terméket tegyünk elérhetővé, amiket jó szívvel adhatunk a számunkra legfontosabbnak, mert károsanyagmentes, organikus alapanyagokból készült, prémium minőségű, így hosszabb élettartamú, ezáltal pedig nem csak a gyerekeket, de bolygónkat is óvja.
Így nálunk olyan dán, svéd és holland design babatermékeket találtok, amik egytől egyig környezet- és bababarát alapanyagokból készültek. Hiszünk benne, hogy a Planetino valóban egy jobb világ. Miniben!

www.planetino.hu
www.facebook.com/planetino.shop
www.instagram.com/planetino.shop


Nő, feleség és anya…mennyi szerep, amiben tündökölsz nap mint nap!
Most a párkapcsolati tanácsadásom mellett más különlegességgel is feldobhatod a kapcsolatodat a pároddal. Ha nem bánnád, ha szülőként is vérforraló legyen a szerelmi életed a lelked pedig simuljon ki ismét., akkor megtalálhatod magad az anyuska.hu oldal által kínált izgalmas kártyák segítségével.