Babaváróknak

Halász Kata kismama masszőr, dúla, tanácsadó, tel: +36-30-273-4995, email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Kismama masszázs

Az általam, kismamáknak kifejlesztett speciális masszázs lábdagadásra, alagút szindrómára, a hát izomzatának lazítására. Enyhíti a hát fájdalmait, segít a láb duzzadásán. Lazítja a medence körüli izmokat és a csípőizmokat. Enyhíti, illetve megelőzi az alagút szindrómát. Elkerülhető vele a terhességi csíkok kialakulása is. Tovább..


Gyermekágyi és szoptatásra felkészítő

Az anya és apa is megtanulja, hogyan tudnak igazi és megfelelő figyelmet adni gyermeküknek már csecsemőkortól kezdve. Megtanulják, hogyan tudnak jól szeretni, figyelni, segíteni a babát, amikor még csak sírással tudja kifejezni az igényeit. A szoptatás, a babagondozás, altatás, ápolás megfelelő módjának elsajátítása. Segít, hogy az anya értse, mikor miért sír a baba, például felismerje, ha melege van, ha éhes, ha fájdalma van vagy éppen fázik. Tovább..


Egyéni apás szülésfelkészítő

A tanfolyam felkészíti az anyát és az apát a szülésre a test működésének megértésén keresztül és nagyban segíti az apa és anya együttműködését a szülés során. Az apa megtanulja a fájdalomcsillapító masszázst, amit a szülés teljes hossza alatt használni fog, és ezzel 60-70%-os fájdalomcsillapítást tud adni majd. A szülés folyamatának teljes körű áttekintése mellett, szó esik az esetleges komplikációkról és azok kezelési, illetve elkerülési lehetőségeiről. Tovább..


Üzenetküldés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Ellenőrző kód (kötelező)

    captcha

    Üzenet