Webshop

FELKÉSZÍTŐK ÉS TANFOLYAMOK
ONLINE, KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Online továbbra is elérhetőek tanfolyamaim, amelyeket itt a webshopban most akciósan vásárolhatsz meg! A vásárlás menetéről itt olvashatsz bővebben. 

Válaszd ki, melyikre lenne szükséged, vásárold meg és egyeztessünk időpontot! Így felkészülhetsz a szülésre, gyermeked érkezésére, megtudhatsz mindent a szoptatásról és a babaápolásról, sőt, a hasizmodat is segítek helyre állítani úgy, hogy közben ki sem kell mozdulnod az otthonodból.

Tudom, a jelen helyzetben az sem ritka, hogy kapcsolati gondok adódnak az ember életében, így párkapcsolati coach-ként ebben is tudok nektek segíteni, hiszen az „összezártság” remek időzítés arra, hogy rendbe hozzátok a kapcsolatotokat és beszéljetek a gondjaitokról.

Mindez azt jelenti, hogy ha szeretnéd, végig kísérem veled a babavárás időszakát és az azt követő néhány hetet is úgy, hogy közben a lehető legnagyobb biztonságban vagy.

Ne aggódj, a virtuális beszélgetések során csak veled foglalkozom, pontosan olyan lesz, mintha személyesen lennénk jelen. Ráadásul most kifejezetten rugalmas tudok lenni az időpontokat illetően, akár hétvégére is tudjuk időzíteni a tanfolyamokat.

Mind a(z) 4 találat megjelenítése