Szülés után

Halász Kata kismama masszőr, dúla, tanácsadó, tel: +36-30-273-4995, email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Szoptatási tanácsadás

Anyáknak, akiknek valamilyen problémájuk alakult ki a szoptatási időszakban (pl. mellgyulladás, mellbimbó sebesedés, nem megfelelő tejmennyiség, baba nem szopik megfelelően). A szoptatási időszak alatt e tanácsadás keretében lehet segítséget kérni ha bármilyen probléma adódik a babával vagy megerősítésre van szükség. Tovább..


Kismama masszázs szülés után

Szoptatós kismamáknak általam kifejlesztett speciális masszázs a hát izomzatának lazítására és feltöltődésre. Segíti a szoptatási időszakban nehezen megoldható pihenést. Jobb közérzetet biztosít a mindennapokban, nagyon jó hatással van az optimális tejtermelésre is. Tovább..


Szülés utáni hasizom visszaállítás

Olyan speciális gyakorlatokat tanulhatnak meg az anyukák, amelyek segítségével szebb és feszesebb lehet a hasfaluk. A gyakorlatok lényege, hogy regenerálják az egyenes hasizmot a szülés után. Tovább..


Szülésfeldolgozás

Ez a lehetőség, hogy masszázs közben elmeséld a szülésedet, segítséget ad, hogy jól fel tudd dolgozni azokat az érzéseket, amik maradnak benned a szüléseddel kapcsolatban. Így nem maradnak majd benned olyan stresszes élmények vagy ki nem mondott gondolatok, érzések, amik zavarnának a jövőben, esetleg a következő szülésednél félelmet keltenének. Tovább..


Cellulitisz masszázs – nyerd vissza alakod a szülés után

A cellulitisz masszázs olyan speciális masszázs, amely a zsírsejteket körülvevő méreganyagokat és vizet a nyirokkeringésbe juttatja, ezzel segítve a fogyást. Heti 1 kg fogyást tudsz így elérni a kritikus területekről, mint combról, hasról, popsiról, felkarról. Tovább..

Üzenetküldés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Ellenőrző kód (kötelező)

    captcha

    Üzenet