Szülés utáni hasizom visszaállítás

Halász Kata kismama masszőr, dúla, tanácsadó, tel: +36-30-273-4995, email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Szülés utáni hasizom visszaállítás a lapos hasért és az egészségért

hasfal visszaállítás szülés után


Terhesség alatt minden nőnek szétnyílik a hasizma, ez annak érdekében történik, hogy a baba elférjen a pocakban. Természetes folyamat ez, ne ijedj meg tőle, nem szétszakad a hasizmod, csak szétnyílik, hogy helyet adjon a babádnak.

Amennyiben a hasizom szétnyílva marad a szülés után, akkor esztétikai problémán túl egészségügyi problémát is fog okozni később, pl: köldöksérvet, nyelőcső süllyedést, éjszakai horkolást és oxigénkimaradásos állapotot okozhat hosszú távon.
A hasfal visszaállításról sajnos eddig nem beszéltek eleget, pedig minden szülés után szükséges visszaállítani a hasizmot.

Az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom neked, hogy hogyan tudod 4-5 hét alatt visszanyerni a hasad feszességét és formáját. Hasad újra lapos és szép lesz.

Ezek a gyakorlatok nagyon egyszerűek és könnyű megtanulni őket. Érdemes belefektetni pici időt és energiát, a gyakorlatokat minden nap csinálni kell, de csak 1 fogmosásnyi időt vesz el. Napi 3-szor kell majd csinálnod.

Úgy állítottam össze a gyakorlatokat, hogy egyszerűen be lehet iktatni a napodba. Otthon tudod végezni ezeket a gyakorlatokat, pl. szoptatás előtt vagy után, vagy amikor a babát leteszed aludni.

Ez a SPECIÁLIS gyakorlatsor 5 feladatból áll. Tematikusan hétről hétre egymásra épülve nehezül majd a torna, követve azt, ahogyan a hasizmod erősödik. Az első héten 3×1 percet vesz igénybe, az ötödik-hatodik héten sem lesz több 3×3 percnél a gyakorlatsor.

Pár hét alatt a hasizmod egyenes és feszes lesz. Nem utolsó sorban fontos, hogy szülés után is szépnek láthasd magad és elégedett lehess a formáddal. Ez magabiztosságot fog adni.

Fontos, hogy a szülés után 2 héttel el kell kezdeni a hasizom visszaállítását!
Kérlek, törődj magaddal! Nem csak anyák, de nők is vagyunk.


Kinek ajánlom a hasizom visszaállítási tornát?

 • Minden mamának, aki frissen szült, mivel szétnyílt a hasizma a terhesség alatt.

Milyen problémán segít a hasizom visszaállító torna?

 • A szülés során szétvált nagy hasizmot összezárja. Ezzel megszüntetheted a hasfali sérvet és így visszaállíthatod hasad eredeti állapotát.

Miben speciális ez a hasizom visszaállító torna?

Úgy állítottam össze ezt az 5 tornagyakorlatot neked, hogy ne vegyen el sok időt a napodból. Így könnyen és gyorsan szép lapos lesz a hasad.

Lehet jönni babával és baba nélkül is, a gyakorlatok betanítása húsz percet vesz igénybe.

Szülés utáni hasizom visszaállítási tréning ára (1 alkalom, 20 perc):  12.000,- Ft

Megrendelhető az alábbi megrendelőlapon.Megrendelőlap

A megrendelést követően emailben, a megadott emailcímre küldöm a visszaigazolást és a számlát.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási cím

  Ellenőrző kód (kötelező)

  captcha

  Üzenet