Kismama masszázs

Halász Kata kismama masszőr, dúla, tanácsasdó, tel: +36-30-273-4995, email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Pihentető tehermentesítés kismamák részére

Speciális kismama masszázs
a várandósság időszakában

Gyógymasszőrként kifejlesztettem egy speciális masszázst a várandósság időszakára, amit már – szemben más hasonló szolgáltatásokkal –  az első hetektől igénybe vehetsz. Vagyis nem kell megvárni az első trimesztert sem, ráadásul kivételes módon a terhesség 40. hetének utolsó napjáig igénybe vehető.

Ez a kismama program alkalmas rengeteg, a terhesség alatt felmerülő probléma megoldására. Nem kell szenvedned hát- vagy csípőfájdalmaktól és az elnehezedett vizes lábaidtól, ha jársz rendszeresen hozzám. Emellett lazítom a felső háti szakaszon a csuklyás izom – váll környékét is, az úgynevezett stressz zónát.
A kezelés során fehérneműt viselsz és egy speciális, hippoallergén krémmel masszírozlak. Az 50 perc alatt a teljes testedet átmasszírozom, kivéve a pocakodat és az arcodat. Ha kevés az időd, akkor választhatod a speciális 30 perces kismama hátmasszázst.

Ma már nem titok, hogy a babavárásnak – azzal együtt, hogy áldott állapot-, vannak nehézségei. Sokan úgy vagyunk ezzel, hogy várakozással kerülünk bele a babavárás időszakába és csalódást okoz, ha a fizikai igénybevétel a napi életminőséget elrontja.
Az a jó, hogy ma már létezik ez az általam kifejlesztett, speciális kismama masszázs, amelynek hála, nem kell tűrnöd tehetetlenül a fizikai problémákat.

Milyen esetekben segíthetek a kismama masszázzsal?

●     hátfájás, derékfájás csillapítása
●     lábdagadás, vizesedés enyhítése
●     izomfeszülések oldása, különösen a medence környéki- és csípőizmok táján
●     a striák elkerülhetőek vele
●     mivel nem fogsz annyira vizesedni, emiatt hízni sem fogsz annyira
●     általános közérzeted és kondíciód jobb lesz tőle
●     túlhordás esetén gyakran a természetes szülésmegindulást lehet vele elősegíteni
●     alagút szindróma enyhíthető és megelőzhető vele
●     nyugodt, pihentető alvást biztosít számodra
●     a terhességi toxémiát is sok esetben el lehet vele kerülni, ha már az első
trimeszteren belül elkezdesz hozzám járni

Ha már a terhesség elejétől igénybe veszed a kismama masszázst, akkor elkerülheted a nagy mértékű vizesedést, bőröd striásodását, mivel nem ugrik meg hirtelen a súlyod.

Heti egyszeri kismama masszázzsal megszüntethető a hát- és derékfájdalom is.
Azáltal, hogy a masszázzsal lazítom a medence és csípő körüli izmaidat, több hely lesz majd a babádnak, hogy elférjen. Emellett a hát felső szakasza el felszabadul a terheltség alól.

A kismama masszázs közben gyakran átbeszéljük az aktuális érzéseidet, együtt végigmegyünk a babavárás útján. Segítek felkészülni lelkileg és testileg is a fizikai és érzelmi folyamatokra, amiket végigélsz most.


Kinek ajánlom?

 • babát váróknak

Milyen problémán segít a várandósság alatt?

 • lábdagadáson
 • alagút szindrómán
 • a deréktáji fájdalmakon, felsőháti szakasz fájdalmain
 • a vizesedés miatti súly megugrásán
 • segítség alvászavar esetén is

Mitől speciális ez a kismama masszázs?

Enyhíti a lábdagadást és a hátfájást. Lazítja a derék és medence körüli csípőizmokat. Megelőzhető vele az alagút szindróma, de a már kialakult problémát is enyhíteni lehet vele, emellett a terhességi toxémia előfordulásának valószínűsége is csökkentheti.
Úgy fejlesztettem ki ezt a kismama masszázst, hogy semmilyen szinten ne tudjon komplikációt okozni vagy ártani, csak használjon.Foglalj időpontot a +36-30-273-4995 telefonszámon, de írhatsz üzenetet is a lenti űrlapot kitöltve.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Ellenőrző kód (kötelező)

  captcha

  Üzenet