Cellulitisz masszázs

Halász Kata kismama masszőr, dúla, tanácsadó, tel: +36-(30)-273-4995, email: kismamamasszazs.hu@gmail.com


Fogyás masszázzsal a feszes és az ideális testért

cellulitisz masszázs

Szeretném, ha tudnád, hogy, ha fogyni akarsz van megoldás, feszes és cellulitisz-mentes tested lehet újra.  Szeretném, ha tudnád, hogy gyönyörű vagy és tudsz tenni azért, hogy jól érezd magad a testedben.

Tudom, egyedül nagyon nehéz végigcsinálni a fogyás hosszú és erőt próbáló folyamatát. Kitartásra és támogatásra lesz szükséged. Szeretném, ha tudnád, hogy nem vagy egyedül!
Együtt megtervezzük és véghez visszük a fogyásodat. Rád szabott mozgást és étrendet alakítok ki, ami beilleszthető lesz a hétköznapjaidba.
Végig biztatlak majd, fogom a kezedet és együtt megcsináljuk!

A fogyást az támogatja a legjobban, ha cellulitisz masszázzsal és rád szabott diétával valamint mozgással kísérjük végig a folyamatot.

Ezzel a masszázzsal heti 1 kg-ot tudsz fogyni.

Ha ezt a masszázst használjuk a fogyáshoz, akkor nem csak fogyni fogsz, de szép feszes is lesz a bőröd, tested rugalmas és életteli lesz. Ahhoz, hogy ezt elérjük, heti 2-3 alkalommal fogunk találkozni.

Pár hónapig tartó folyamatra kell készülnöd, de ha átgondolod, akkor így is rövidebb idő alatt megoldódik a problémád, mintha nem tennél semmit.

Azért vagyok veled ebben az időszakban, hogy kitarts a célod mellett, és végig tudd csinálni, amit eldöntöttél. Ha esetleg ez alatt az időszak alatt, elfáradnál, akkor az én dolgom az, hogy megtartsalak.

Terhesség előtti cellulitisz masszázs fontossága:

●     hogy ne legyen túlsúly rajtad a terhesség előtt
●     megkönnyíti a teherbeesést

Terhesség utáni cellulitisz masszázs előnyei:

●     kialakítjuk az optimális testsúlyindexet
●     terhességből visszamaradt túlsúlyt ledolgozzuk
●     kötőszövetet erősítünk, ami által újból feszes lesz a tested
●     csak a szoptatás 4. hónapjától alkalmazható, mert ezt megelőzően trombózisveszély alakulhat ki


Kinek ajánlom a cellulitisz masszázst?

●     akiket zavar a narancsbőr a combjukon, hasukon, fenekükön és ezen szeretnének változtatni.
●     akik fogyni vágynak.

Milyen problémán segít a cellulitisz masszázs?

●     fogyást és bőrfeszesítést segít
●     ez egy olyan speciális masszázs, amely a zsírsejteket körülvevő méreganyagokat és vizet a nyirokkeringésbe juttatja, ezzel segítve a fogyást.

Mitől speciális ez a masszázs?

●     megszünteti a narancsbőr látványt, mint tünetet
●     gyorsítja a fogyási folyamatot
●     feszesíti a bőrt, hogy ne lazuljon el a fogyás miatt„Örültem, hogy nem kell megvárnom a szoptatás végét és a babámat is vihetem magammal. Nem hittem, hogy sikerülni fog, de ő nagyon magabiztosnak tűnt, így belevágtam. Összeállította az étrendemet (figyelembe véve, hogy szoptatok és gluténérzékeny vagyok). Kitalálta, hányszor menjek hozzá és otthon mit és mennyit mozogjak. Igyekeztem, de nem mindig sikerült úgy, ahogy kellett volna. Soha nem szidott le, mindig kitalált valamit, amivel átlendített a holtponton és erőt adott, hogy folytassam. Most itt vagyok fél évvel később, majdnem 20 kilóval könnyebben, ami nagyon régóta vágyam. Elégedett vagyok, boldog és hálás.”  Harkai-Józsa Gabi


Üzenetküldés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Ellenőrző kód (kötelező)

    captcha

    Üzenet