Így légy kiegyensúlyozott a szoptatási időszakban!

Ha most a címet olvasva arra gondolsz, hogy micsoda badarság ez, hiszen mióta megszületett a gyermeked, nem aludtad ki magad rendesen és biztos nem pont szoptatás közben fogsz tudni feltöltődni, a helyzet az, hogy tévedsz! Ugyanis tudok segíteni abban, hogy eltölts egy különleges órát gyermekeddel úgy, hogy te is kikapcsolódsz és ő is jól lakik és jól érzi magát. Azért fejlesztettem ki ezt a kismama masszázst, hogy a szoptatás időszakában is tudj pihenni és akár a babáddal együtt kikapcsolódni. Ez rólad szól, ez a te időd! Megmutatom, miről is van szó!

Tudom, hogy ebben az időszakban milyen nehéz pihenni!

Ez a masszázs nagyon jó program lehet arra is, hogy kiszakadj otthonról, akár egyedül, akár babáddal kimenjetek a négy fal közül. A masszázsra a kisbabáddal együtt is el tudsz jönni, így nem kell időzítened az etetést, ugyanis a masszázs közben is nyugodtan tudod babádat szoptatni. Amíg masszírozlak, át tudjuk beszélni kérdéseidet, észrevételeidet, kérhetsz tanácsot és segítséget szoptatással, babaápolással vagy akár a hormonok által kiváltott érzelmi ingadozással kapcsolatban. Ez a kismama masszázs érted van, azért, hogy a szoptatási időszakban stresszmentes és pihent legyél.

Mire jó ez a speciális masszázs?

Mivel a szoptatási időszakban hátfájdalmak alakulhatnak ki, ezért fontos, hogy kezeljük a fájdalmas területeket. Ne szenvedj, inkább szüntessük meg a problémát. Mindez a te egészségedről és rólad szól, kicsi saját idő neked, mert ebben az időszakban nagyon fontos, hogy a kellőképpen magabiztos, nyugodt és kiegyensúlyozott lehess.

Enyhítem a hátad fájdalmát!

Mivel a szoptatási időszakban rendszerint hátfájdalmak alakulhatnak ki, ezért fontos, hogy kezeljük a fájdalmas területeket. Ne szenvedj, inkább szüntessük meg a problémát! Ez a masszázs tökéletesen alkalmas erre.

Fokozódik a tejtermelésed!

Ennek a speciális masszázsnak a hatására a tejtermelődésed is fokozódni fog, vagyis könnyebben tudod majd táplálni a gyermekedet is.

Tedd fel bátran a kérdéseidet!

Amíg masszírozlak, át tudjuk beszélni kérdéseidet, észrevételeidet, kérhetsz tanácsot és segítséget szoptatással, babaápolással vagy akár a hormonok által kiváltott érzelmi ingadozással kapcsolatban.

Erre a szülés utáni kismama masszázsra bármikor jöhetsz, csak be kell jelentkezned és alkalmanként vagy rendszeresen igénybe veheted. Ide kattintva bővebben is tájékozódhatsz a masszázzsal kapcsolatban.