Így zajlik az egyéni apás szülésfelkészítés online!

A jelenlegi helyzetben senkinek sem egyszerű, neked azonban kismamaként nem kell aggódnod a szülésre való felkészítés miatt, ugyanis az ezzel foglalkozó tanfolyamom online is elérhető. A virtuális beszélgetés során csak veled foglalkozom, pontosan olyan lesz, mintha személyesen lennénk jelen. Ráadásul most kifejezetten rugalmas tudok lenni az időpontokat illetően, akár hétvégére is tudjuk időzíteni a tanfolyamokat.

Mit ad nektek az egyéni apás szülésfelkészítés?

Az egyéni apás szülésfelkészítés során megérted majd tested működését, így tudatosul majd benned, milyen folyamatok mennek végbe testében. Azt látom, hogy ha megérted, hogyan működsz és a tested mindent tud, akkor nem lesz ijesztő a szülés. Ezt a programot azért készítettem neked, hogy pontosan megértsd tested működését, jól tudj együttműködni vele. Ezáltal gördülékenyen, komplikáció mentesen zajlik majd le a folyamat. Érteni fogod tested minden rezdülését, nem fogsz sodródni tudattalanul a folyamatban.

Mit kaptok ettől a tanfolyamtól?

Írunk egy listát arról, hogy mit vigyetek be a szülőszobára, amivel a párod segíthet neked.

Megbeszéljük, mi az a 3 legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venned, hogy jó időben indulj a kórházba, hiszen ez egy nagyon fontos tudás ahhoz, hogy jól tudj időzíteni és ezzel is már komplikációkat kerülhetsz el.

A szülés 4 szakaszát is tisztán és érthetően fogod látni és azt is megtudod, melyik szakaszban mi segít majd a legjobban.

Mivel a szülésnek természetes velejárója a fájdalom, fontos, hogy megtanítsalak a hatékony fájdalomkezelésre és csillapításra.

Ha a párod bent szeretne lenni veled, akkor 100%-os segítségnyújtásra fogom tanítani őt, olyan fájdalomcsillapító masszázst mutatok neki, amivel akár 60%-ot is tud csillapítani a fájdalmaidon. (Erről az online tanfolyam során a masszázsról videót is küldök, így akár minden nap gyakorolhattok!)

És utoljára, de nem utolsó sorban a gyermekágyi időszakot is strukturáljuk, hogy ne vesszetek el az új élethelyzetben.

Az apa is fel lesz ruházva a kellő fizikai és pszichikai tudással ahhoz, hogy igazán jó és rátermett partner legyen neked ebben a különleges élethelyzetben.

Nem csak szemlélője lesz a szülésednek a szülőszobában, hanem gyakorlatilag is segíteni tudja majd a folyamatot.

Fontos, hogy a párod se éljen át rossz érzéseket, ne érezze tehetetlennek magát, aki csak szemlélődő és kívülálló.

Ezzel az egyéni apás szülésfelkészítő tanfolyammal sokkal inkább képben lesztek, hogy milyen valójában a szülés, és így ha esetleg még nem dőlt el, hogy a párod bent lesz-e a szüléseden – vagy mennyire lesz bent-, a szülésfelkészítés után egyértelműen el tudjátok dönteni.

Mindezek mellett a saját fájdalom kezeléséről is tudunk beszélni, hiszen ha tudod, mire kell számítanod és mi történik majd veled, többé nem lesz ijesztő a szülés. Ráadásul ha jól tudsz együttműködni a testeddel, akkor csodálatos élmény lesz gyermeked világra jövetele.

Akció a webshopomban!

Ha megtisztelsz a bizalmaddal és megvásárolod előre ezt a KORLÁTLAN IDEIG FELHASZNÁLHATÓ Egyéni apás szülésfelkészítő kupont, cserébe kedvezménnyel ajándékozlak meg, vagyis 35.000 ft helyett csupán 28.000 ft-ba kerül most mindez. Ide kattintva találod a kupont. 

Ebben a videóban pedig részletesen mesélek az online tanfolyamokról.