Júniustól újra várlak titeket masszázsra!

Júniustól – bár rövidített munkaidőben és sok elővigyázatosság mellett – újra várlak titeket kismama masszázsra és szülés utáni masszázsra egyaránt!

Amit fontos tudnotok a jelenlegi helyzetben

– Maszkban, fertőtlenített körülmények között dolgozom majd.
– Kérlek, ti is viseljetek maszkot! Ha esetleg nincs, nálam tudsz vásárolni a helyszínen!
– Mindenkit várok, akinek nincs beteg a környezetében.

A kismama masszázs a terhesség alatt jelentkező kellemetlenségeken segít

Ha hátfájás vagy derékfájdalom gyötör, dagadnak a lábaid van vizesedsz, akkor nem kérdés, hogy érdemes hozzám fordulnod. Ugyanígy igaz ez akkor is, ha izomfeszüléstől szenvedsz vagy elkerülnéd a striák megjelenését a testeden. Mivel a masszázs segít elkerülni a vizesedést, a túlzott hízást is elkerülheted, emellett pedig az alagút szindróma is enyhíthető és megelőzhető ilyen módon. Túlhordás esetén gyakran a természetes szülésmegindulást is elő lehet vele segíteni.


Mindezek által az általános közérzeted és a kondíciód is jobb lesz. Ha pedig eddig álmatlan éjszakák gyötörtek, ettől is megszabadulhatsz. Ráadásul minél előbb elkezdesz rendszeresen masszázsra járni, annál jobb, ugyanis ha már a terhesség elejétől igénybe veszed a kismama masszázst, akkor elkerülheted a nagy mértékű vizesedést és bőröd striásodását is, mivel nem ugrik meg hirtelen a súlyod.

A szülés utáni masszázs egyben szülésfeldolgozás is!

Sokat beszéltünk már arról, hogy milyen félelmei lehetnek egy kismamának és mire számíthat a szülés kapcsán. Azonban azt is nagyon fontosnak tartom, hogy legyen szó arról is, mi zajlik le azokban az édesanyákban, akik már túl vannak a szülésen. Hiszen ez egy hatalmas esemény egy nő életében és mint minden hasonló történést, ezt is érdemes valamilyen módon feldolgozni, akár rossz, akár jó élmény volt. Hiszen szülés után rögtön belecsöppensz az új szerepedbe, a szülés közben történt események pedig rendszerint kibeszéletlenül maradnak. Ez pedig jó és rossz élmények esetében sem jó a lelkednek.

Ezért találtam ki számodra ezt a lehetőséget, hogy masszázs közben elmesélhesd a szülésedet. Ez segítséget ad, hogy jól fel tudd dolgozni azokat az érzéseket, amik maradnak benned a szüléseddel kapcsolatban. Emellett fontos tudnod azt is, hogy mivel a prolaktin szint magas a szoptatási időszak első négy hónapjában, ezért trombózis veszélyt jelentenek a sima masszázsok, ezért is ajánlom ezt a speciális lehetőséget.
Tudom, úgy tűnhet, hogy a baba érkezése után semmire sincs időd, magadra meg végképp nem, pedig fontos, hogy pihenj egy kicsit és magaddal is foglalkozz. Miközben masszírozlak, aközben hallgatom a történetedet. Bármit elmondhatsz, elmesélhetsz nekem vagy kérdezhetsz nyugodtan.

Érdemes mielőbb bejelentkeznetek, hogy minél előbbi időpontra tudjalak beírni titeket.