Készüljetek fel közösen az apás szülésre!

Ha már a szíved alatt hordod a gyermeketeket, akkor már biztosan izgatottak vagy az apukával együtt és ahogy telnek a napok, úgy jut eszetekbe egyre gyakrabban, hogy vajon milyen lesz majd a szülés. Vajon milyen élmény lesz? Mennyire fog fájni? Apa tud majd bármiben segíteni vagy csak útban lesz? Ne aggódj, ilyen és ehhez hasonló kérdések minden kismamában felmerülnek. Viszont ha előzetesen felkészültök mindketten arra, ami a szülőszobában vár rátok, nem lesz mi miatt aggódnotok!

Miért érdemes részt venni a szülésfelkészítésen?

Az egy alkalmas szülés felkészítés során olyan tudásra tesz szert a leendő anyuka és apuka, amelynek hála pontosan tudni fogják, mikor mi történik majd a szülőszobában. Az apukának emellett egy speciális fájdalomcsillapító masszázst is tanítok, amely segítségével csökkentheti szülés közben a párja fájdalmát. Ez pedig hatalmas biztonságérzetet és nyugalmat ad majd a pár mindkét tagja számára, amely által valódi élmény lesz a gyermek születése.

Ha leendő édesanya vagy

Ha leendő édesanyaként olvasod ezt a posztot, akkor bizonyára attól tartasz a legjobban, mi történik majd veled, amikor megindul a szülés és aggódsz egy kicsit mindkettőtök egészsége miatt is. Kitaláltam? Ha részt veszel ezen az egyéni apás szülésfelkészítő tanfolyamon, megérted a tested működését, így tudatosul majd benned, milyen folyamatok mennek végbe éppen. Ha megérted, hogyan működsz és a tested mindent tud, akkor nem lesz ijesztő a szülés. Ezáltal gördülékenyen, komplikáció mentesen zajlik majd le a folyamat. Érteni fogod tested minden rezdülését, nem fogsz sodródni tudattalanul a folyamatban.

Ha leendő édesapa vagy

Ha leendő édesapaként olvasod ezt a posztot, akkor bizonyára nálatok is felmerült már az apás szülés témája. Ne aggódj, nem kell szégyellni, hogy tartasz tőle, hiszen ilyenkor minden apuka egy kicsit úgy érzi, felesleges lesz majd a szülőszobában és akadályozza a munkát. Viszont ha eljöttök hozzám apás szülésfelkészítésre, akkor nem csak nem leszel útban, de még segíthetsz is a kedvesednek egy speciális, fájdalomcsillapító masszázzsal, amit megtanítok neked!

Mindezt most kedvezményesen vehetitek igénybe karácsonyi kuponakcióm keretében.

A kedvezményre jogosító kupont itt találod.

Ha szeretnéd mindezt kiegészíteni egy kismama masszázzsal és lazítani egy kellemeset a nagy nap előtt, erre is van lehetőség. A várandósság alatt jelentkező kellemetlenségektől megkímélő kismama masszázzsal kombinált kupont ide kattintva találod meg. 

Viszont ha úgy érzed, inkább attól tartasz, milyen állapotban lesz majd a hasad a szülés után, neked a hasizom visszaállítással kiegészített szülésfelkészítő tanfolyamot ajánlom. Ide kattintva ezt a kedvezményt is megleled.