Hetente egy kiló mínusz masszázzsal! – Lendülj formába tavaszra!

Ha a tél végének közeledtével egyre inkább itt lenne az ideje annak, hogy újra formába lendülj, itt a remek lehetőség. A cellulitisz masszázs segítségével megszabadulhatsz a narancsbőrtől, méregteleníthetsz és ledobhatsz néhány felesleges kilót is! Ha elhatároztad, hogy egy kicsit tatarozod a testedet és egészségesebb életmódot folytatsz, ennek tökéletes kiegészítője lehet ez a speciális masszázs. Így pár hét múlva bátran ledobhatod majd a téli kabátodat!

Miben segít ez a masszázs?

A cellulitisz masszázs fokozza a nyirok- és vérkeringést, ami által megkönnyíti a test méregtelenítését, amely már önmagában is nagyon sokat tesz a narancsbőr ellen. Emellett a folyamat során szétmasszírozom a zsírsejteket is, valamint a speciális mozdulatokkal stimulálom a nyirok- és vérkeringést, miközben feszesítem a kötőszövetet.

Maga az eljárás egyébként a kollagén termelődéséért felelős fibroblasztok működését is aktivizálja, így hatással van a fogyásra, de segíti a szülés vagy öregedés miatti bőrmegereszkedés korrekcióját is. Mivel a masszázs során aktivizálom a nyirokkeringést is, ezzel beindul a folyamat, mely során a szervezet megszabadul a szövetek között felgyülemlett folyadéktól. Ezzel pedig szinte azonnal csökken a combok, a karok, a fenék és a has átmérője. Ráadásul mindemellett egy-egy kritikus tájékra is koncentrálható a masszázs. Ha elmúlt három hónapos a gyermeked, akár szoptatási időszakban is jöhetsz, ugyanis a méregtelenítési folyamat beindítása nem befolyásolja a tejtermelést.

Ezzel a masszázzsal heti 1 kg-ot tudsz fogyni

Ha ezt a masszázst használjuk a fogyáshoz, akkor nem csak fogyni fogsz, de szép feszes is lesz a bőröd, tested rugalmas és életteli lesz. Ahhoz, hogy ezt elérjük, heti 2-3 alkalommal fogunk találkozni. Pár hétig tartó folyamatra kell készülnöd, de ha átgondolod, akkor így is rövidebb idő alatt megoldódik a problémád, mintha nem tennél semmit. Ezzel a masszázzsal heti 1 kg-ot tudsz fogyni.

Neked is tenned kell mindezért!

Természetesen az eredményességhez nem csak a masszázsra van szükség, neked is tenned kell érte. Ehhez pedig az első lépés az, hogy ellátogatsz hozzám és megkezdjük a masszázst. Emellé én teljes étkezési segítséget adok és a mozgásterved összeállításában is segítek. A tartós eredmény érdekében ugyanis fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyassz, egészségesen táplálkozz, és mozogj, hiszen ezzel növeled a hatékonyságot.

Ha szeretnél még többet tudni a cellulitisz masszázsról, ide kattintva tovább olvashatsz.