Szétnyílt hasizom visszaállítás, amely más mint a többi!

Sokszor beszéltünk már arról, hogy szülés után bizony minden nőnek szétnyílik a hasizma és ez így is van rendben, hiszen a szíved alatt fejlődő babának szüksége van a helyre odabenn. Ez pedig ennek érdekében történik. Tudom, milyen ijesztő ez az egész jelenség és nem egyszer láttam már, milyen egészségügyi gondokat okozhat a nem helyreállított, szétnyílt hasizom az édesanyáknál.

Pontosan emiatt kidolgoztam egy olyan feladatsort, amelyet:

– már a szülés után két héttel elkezdhetsz,
– 6 hét alatt visszanyerheted a régi formádat,
– a hasizom pedig helyreáll.

Ehhez persze nem szükséges minden alkalommal ellátogatnod hozzám!

-egyetlen találkozás alkalmával ugyanis megtanítom neked a teljes feladatsort,
– amely naponta néhány percet vesz igénybe és otthon is végezheted, például amíg alszik a pici.

Nagyon jó látni, milyen pozitívan fogadják az eredményt az anyukák, különösen olyan szélsőséges esetekben, amikor már az orvosok is csak a műtétet látják az egyetlen járható útnak.

Miért fontos, hogy helyreállítsd a hasizmod szülés után?

Amennyiben a hasizom szétnyílva marad a szülés után, akkor esztétikai problémán túl egészségügyi problémát is fog okozni később, például köldöksérvet, nyelőcső süllyedést, éjszakai horkolást és oxigénkimaradásos állapotot okozhat hosszú távon. A hasfal visszaállításról sajnos eddig nem beszéltek eleget, pedig minden szülés után szükséges visszaállítani a hasizmot. A tanításra jöhetsz babával és baba nélkül is, a gyakorlatok betanítása ugyanis mindössze húsz percet vesz igénybe, később pedig otthon is elvégezheted ezeket a mozdulatsorokat.

Mi segíthet a visszaállításban?

Az általam kidolgozott gyakorlatok nagyon egyszerűek és egyáltalán nem nehéz megtanulni őket. Bár érdemes minden nap háromszor elvégezni ezeket a tevékenységeket, viszont a jó hír az, hogy mindössze néhány percet vesz igénybe. A baba mellett könnyedén, otthon is elvégezheted ezeket a speciális mozdulatokat, amely összesen öt feladatból áll. Tematikusan hétről hétre egymásra épülve nehezül majd a torna, követve azt, ahogyan a hasizmod erősödik. Az első héten 3×1 percet vesz igénybe, az ötödik-hatodik héten sem lesz több 3×3 percnél a gyakorlatsor.

Mikor érdemes elkezdeni a tornát és mikor lesz eredménye?

A szülés után két héttel érdemes elkezdeni a tornát és mindössze 4-5 hét alatt teljesen helyreáll majd a hasizmod.

Azt mondták, csak a műtét segíthet

Nemrég járt nálam egy fiatal hölgy, aki a szétnyílt hasizma miatt keresett fel. Mikor rájöttem, hogy körülbelül 8 centiméteres rés van a köldökénél, elképedtem, hiszen egy kifejezetten vékony alkatú lányról volt szó, aki két évvel ezelőtt adott életet gyermekének. Az orvosok azt mondták neki, hogy erre az egyetlen megoldás a műtét. Azonban erre nem került sor, ugyanis három hónap alatt az általam kidolgozott módszerrel tökéletesen helyreállítottuk a hasizmát!

Úgy tudta, helyreállt a hasizma!

Járt nálam egy olyan édesanya is, akinek az orvosa azt mondta, teljesen helyreállt a hasizma, viszont ő úgy érezte, mégsem stimmel valami. Ekkor keresett fel engem. Ekkor láttam, hogy a hasizma 3 centiméterre nyitva van, így azonnal hozzáláttunk a közös munkához és szerencsére megoldódott a probléma.

Ez a speciális, 15 perc alatt megtanulható feladatsort, amit én magam fejlesztettem ki, húsz éve alkalmazom sikerrel, így ha úgy érzed, neked is szétnyílt a hasizmod és szeretnéd helyreállítani, keress fel bátran! Pár hét alatt a hasizmod egyenes és feszes lesz. A siker akkor garantált, ha a szülés utáni hat héten belül elkezdjük a regenerációt. Nem utolsó sorban fontos, hogy szülés után is szépnek láthasd magad és elégedett lehess a formáddal. Ez magabiztosságot fog adni.

Kattints a részletekért!