Belefásultál a kapcsolatotokba? Itt az ideje cselekedni!

Már jó ideje együtt vagytok a pároddal és tulajdonképpen minden rutinosan megy. A reggeleitek ugyanúgy telnek, közösen készülődtök, felváltva vigyáztok a gyerekre és esténként együtt dőltök el a kanapén a tv előtt. Tulajdonképpen külső szemmel minden tökéletes, hiszen mindig számíthattok a másikra és ott vagytok egymásnak. Ha ennek ellenére úgy érzed, mégis hiányzik a társad és olyan, mintha valami nem stimmelne a kapcsolatotokkal, itt az ideje cselekedned!

A mindennapi rohanás során nem csoda, ha kevés időtök jut egymásra, viszont ha abban a kevés közös órában sem beszélgettek vagy töltitek tartalmasan a perceiteket, akkor bizony nem meglepő, ha hiányzik a párod annak ellenére, hogy közös ágyban hajtjátok álomra a fejeteket. Ha szeretnéd visszahozni a tüzet a kapcsolatotokba és jó lenne újra párként és nem szülőként élni egy kicsit, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépned. Megoldás a párkapcsolati tanácsadás!

Elfáradtál, belefásultál a kapcsolatodba?

Ha úgy érzed, bár szereted a párodat, elképesztően sok feladat hárul rád az otthonotokban és nem tudsz megfelelni a rengeteg feladatnak, ám a rengeteg igyekezeted ellenére nem jutsz egyről a kettőre, akkor bizony nálatok felütötte a fejét egy kis bökkenő. A jó hír az, hogy nem megoldhatatlan a probléma és a fásult kapcsolatotokból újra felhőtlen viszonyotok lehet.

Miért jó egy párkapcsolati tanácsadás?

Minden kapcsolatnak vannak törvényszerűségei. Ha ezeket nem tartjuk be, akkor nem fog működni a párkapcsolat. A szabályok minket segítenek. Segítségemmel megnézzük, mik ezek a szabályok és hogyan kell hasznotokra fordítani. A tanácsadás során megkeressük, hogy kapcsolatotokban mik a párkapcsolati mumusok. Emellett segíteni fogok a kölcsönösségen alapuló szeretetkapcsolat kialakításában és megtanítalak titeket arra, hogy hogyan tudsz érett és kötődő szeretetet adni és átélni.

Miben speciális ez a párkapcsolati tanácsadás?

A találkozás személyes, egyéni módon történik, csak te vagy és a párod, akivel foglalkozom. Ne aggódj, a múltban történt traumákkal itt nem foglalkozunk, ugyanis az éppen aktuális, titeket zavaró problémákat dolgozzuk fel és kialakítunk olyan tudást és stratégiát, amivel ezek a problémák a jövőben legyőzhetőek. Ide kattintva bővebben is tájékozódhatsz a párkapcsolati tanácsadásról.

 

Ide kattintva részletesen tájékozódhatsz a párkapcsolati tanácsadásról!