Ez a Valentin-nap most mindent megváltoztathat!

Állandóan veszekedtek? Úgy érzed, nem juttok egyről a kettőre? Szereted a párod, de úgy érzed, mintha két más nyelven beszélnétek? Gyermeketek született és azóta nem találjátok a közös hangot? Vess ennek véget és legyetek újra felhőtlenül boldogok! Valentin-napi akcióm keretében várlak titeket egy kedvezményes árú párkapcsolati tanácsadásra!

Mikor érdemes eljönnötök hozzám?

Ha egyre gyakoribbak a veszekedések, vannak visszatérő problémáitok és úgy érzitek, hogy nem juttok egyről a kettőre, akkor mindenképpen időt kell szánnotok egymásra egy tanácsadás keretein belül. Szintén ide tartozik az, ha úgy érzitek, állandó időhiányban szenvedtek vagy valamelyikőtök úgy véli, túl sok feladat hárul rá, melyeknek nem tud megfelelni. Amennyiben úgy érzed, megtört a bizalom, elveszett az intimitás a másik felé és a szexualitás is megromlott, akkor itt az ideje lépnetek, hiszen a felismerés pontján egy megfelelő szakember segítségével még meg tudjátok menteni a kapcsolatotokat, sőt, boldogabbak lehettek, mint valaha!

Mi történik egy párkapcsolati tanácsadáson?

Nem kell aggódni, csak beszélgetünk! Együtt megkeressük, hogy kapcsolatotokban milyen párkapcsolati mumusok vannak jelen, amely minden pár életében más és más. Segítek nektek a kölcsönösségen alapuló szeretetkapcsolat kialakításában és megtanítalak arra, hogy hogyan tudsz érett és kötődő szeretetet adni és átélni. Hidd el, minden párkapcsolatban vannak törvényszerűségek, ezeket segítek nektek felismerni és a hasznotokra fordítani. A tanácsadás személyes, csak te vagy jelen, a párod és én. Engem nem érdekelnek a múltban történt traumák, kizárólag a jelenre koncentrálunk. Feldolgozva ezeket közösen kialakítunk olyan tudást és stratégiát, amivel ezek a problémák a jövőben legyőzhetőek. Szóval ne aggódjatok, nem kell a kanapéra feküdni és a gyermekkorotokra sem leszek kíváncsi. A tanácsadás végére nagyon gyakorlatias és jövőt strukturáló helyzeteket tanulhatsz meg, melyek mind segítenek abban, hogy rendezzétek a közöttetek levő kapcsolatot.

Mennyibe kerül ez a Valentin-napi akció keretein belül?

Egy alkalom 12.000 forint helyett most 8500 forintba kerül. A kedvezményes tanácsadásra való jelentkezés határideje: 2019. február 14. Ha jelentkeztetek nálam e-mailben a kismamamasszazs.hu@gmail.com címen a fenti dátumig, egészen 2019. április 14-ig van lehetőségetek beváltani a kapott kupont.