Legyél bomba anyuka tavaszra!

Úgy érzed, hogy mióta életet adtál a gyermekednek, a testedet legszívesebben mindenki elől eltakarnád? Akkor itt az idő, hogy véget vess ennek, hiszen nem csak anya vagy, hanem NŐ is! Mivel vészesen közeleg a tavasz és előbb utóbb lekerül rólad a téli kabát, már most segítek neked abban, hogy ne kelljen szégyenkezned a narancsbőröd és a plusz kilóid miatt.

Ha úgy érzed, egyedül nem megy!

Tudom, egyedül nagyon nehéz végigcsinálni a fogyás hosszú és erőt próbáló folyamatát. Kitartásra és támogatásra lesz szükséged. Szeretném, ha tudnád, hogy nem vagy egyedül, én mindenben segítek neked. Együtt megtervezzük és véghez visszük amit szeretnél. Rád szabott mozgás- és étrendet alakítok ki, ami beilleszthető lesz a hétköznapjaidba. Ne aggódj, ha valamilyen allergiában vagy érzékenységben szenvedsz, azt is figyelembe veszem. Végig biztatlak majd, fogom a kezedet és együtt megcsináljuk!

Ebben segít a cellulitisz masszázs!

Mindezt pedig megkoronázzuk egy cellulitisz masszázzsal, amely segítségével heti 1 kg feleslegtől is megszabadulhatsz. Ez egy olyan speciális masszázs, amely a zsírsejteket körülvevő méreganyagokat és vizet a nyirokkeringésbe juttatja, ezzel segítve a fogyást. Várlak a babatervezés időszakában, de ellátogathatsz hozzám szülés után is.

Tavasz forma akció!

Használd ki Tavaszi forma akciómat és legyen a cellulitisz csak egy rossz emlék és légy ellenállhatatlan kismama! Az akció keretein belül a tíz alkalmas cellulitisz masszázs bérlet ára mindössze 49.000 forint (az 55.000 forint helyett) melynek segítségével akár heti 1 kg-tól is megszabadulhatsz!
A Tavaszi forma akcióra való jelentkezés határideje: 2019. március 14. Ha jelentkeztél nálam e-mailben a kismamamasszazs.hu@gmail.com címen a fenti dátumig, egészen 2019. június 14-ig van lehetőséged beváltani a kapott kupont.