Ebben más az a szülés utáni hasizmom visszaállítás, amit én dolgoztam ki!

Igen sok szót ejtettünk már arról, hogy szülés után bizony szinte minden nőnek szétnyílik a hasizma és ez így is van rendben, hiszen a szíved alatt fejlődő babának szüksége van a helyre odabenn, ez pedig ennek érdekében történik. Tudom, milyen ijesztő ez az egész jelenség és nem egyszer láttam már, milyen egészségügyi gondokat okozhat a nem helyreállított, szétnyílt hasizom az édesanyáknál. Pontosan emiatt kidolgoztam egy olyan feladatsort, amelyet már a szülés után két héttel elkezdhetsz és 4-5 hét alatt visszanyerheted a régi formádat, a hasizom pedig helyreáll. Ehhez persze nem szükséges minden alkalommal ellátogatnod hozzám, egyetlen találkozás alkalmával ugyanis megtanítom neked a teljes feladatsort, amely naponta néhány percet vesz igénybe és otthon is végezheted, például amíg alszik a pici.

Nagyon jó látni, milyen pozitívan fogadják az eredményt az anyukák, különösen olyan szélsőséges esetekben, amikor már az orvosok is csak a műtétet látják az egyetlen járható útnak.

Azt mondták, csak a műtét segíthet

Nemrég járt nálam egy fiatal hölgy, aki a szétnyílt hasizma miatt keresett fel. Mikor rájöttem, hogy körülbelül 8 centiméteres rés van a köldökénél, elképedtem, hiszen egy kifejezetten vékony alkatú lányról volt szó, aki két évvel ezelőtt adott életet gyermekének. Az orvosok azt mondták neki, hogy erre az egyetlen megoldás a műtét. Azonban erre nem került sor, ugyanis három hónap alatt az általam kidolgozott módszerrel tökéletesen helyreállítottuk a hasizmát!

Úgy tudta, helyreállt a hasizma!

Járt nálam egy olyan édesanya is, akinek az orvosa azt mondta, teljesen helyreállt a hasizma, viszont ő úgy érezte, mégsem stimmel valami. Ekkor keresett fel engem. Ekkor láttam, hogy a hasizma 3 centiméterre nyitva van, így azonnal hozzáláttunk a közös munkához és szerencsére megoldódott a probléma.

Ez a speciális, 15 perc alatt megtanulható feladatsort, amit én magam fejlesztettem ki, húsz éve alkalmazom sikerrel, így ha úgy érzed, neked is szétnyílt a hasizmod és szeretnéd helyreállítani, keress fel bátran! Pár hét alatt a hasizmod egyenes és feszes lesz. A siker akkor garantált, ha a szülés utáni hat héten belül elkezdjük a regenerációt. Nem utolsó sorban fontos, hogy szülés után is szépnek láthasd magad és elégedett lehess a formáddal. Ez magabiztosságot fog adni.

Kattints a részletekért!