Így szabadulhatsz meg könnyen a cellulitisztől!

Sok olyan újdonsült anyukával találkoztam már, akik teljesen el voltak keseredve a várandósság miatt felszedett plusz kilók és a testükön kialakult cellulitisz miatt. Tudom, borzalmasan nehéz ez, hiszen az anya szereppel együtt számos új feladat hárul rád, azonban nem szabad elfelejtened, hogy nem csak anya vagy, hanem NŐ is! Bizony, csupa nagy betűkkel! Ha most szomorúan bólogatsz, mert nem szívesen nézel tükörbe az utóbbi időszakban, akkor van számodra egy jó hírem: segítek neked visszanyerni a régi formádat. Ha benne vagy, megszabadulhatsz a combodon és a fenekeden levő narancsbőrtől és együtt „elűzzük” a hájredőket is, amelyek annyira zavarnak téged. Így nem csak egészségesebb leszel, de a bomba formádat biztosan a párod sem fogja szó nélkül hagyni.

Tudom, egyedül nagyon nehéz végigcsinálni a fogyás hosszú és erőt próbáló folyamatát. Kitartásra és támogatásra lesz szükséged. Szeretném, ha tudnád, hogy nem vagy egyedül, én mindenben segítek neked. Együtt megtervezzük és véghez visszük amit szeretnél. Rád szabott mozgás- és étrendet alakítok ki, ami beilleszthető lesz a hétköznapjaidba. Ne aggódj, ha valamilyen allergiában vagy érzékenységben szenvedsz, azt is figyelembe veszem. Végig biztatlak majd, fogom a kezedet és együtt megcsináljuk! Ráadásul mindezt megkoronázzuk egy cellulitisz masszázzsal, amely segítségével heti 1 kg feleslegtől is megszabadulhatsz. Ez egy olyan speciális masszázs, amely a zsírsejteket körülvevő méreganyagokat és vizet a nyirokkeringésbe juttatja, ezzel segítve a fogyást. Várlak a babatervezés időszakában, de ellátogathatsz hozzám szülés után is.

Cellulitisz masszázs fontossága a terhesség előtt

Ha alapvetően hajlamos vagy a hízásra, viszont a közeljövőben tervezitek, hogy gyermeket vállaltok a pároddal, akkor fontos, hogy ne legyen túlsúly rajtad a terhesség előtt. Ez nem csak megkönnyíti majd számodra a teherbe esést, de nagyon csinos kismama is leszel majd, ami nem csak a testednek, de a lelkednek is nagyon jót tesz majd, meglátod!

Cellulitisz masszázs fontossága szülés után

Ha már megszületett a gyermeked és szeretnél megszabadulni a várandósság alatt felszedett plusz kilóktól és a narancsbőrtől, akkor itt az ideje találkoznunk! Ha már legalább négy hónapos a babád, akkor bátran látogass el hozzám. Segítek neked kialakítani az optimális testsúly indexet és felvázoljuk a folyamatot, amely során a terhességből visszamaradt túlsúlyt ledolgozzuk. Ennek során nem csak a súlyvesztésre, de a kötőszövetet erősítésére is hangsúlyt fektetünk, ami által újból feszes lesz a tested.

Ha kedvet kaptál a fogyáshoz és alig várod, hogy végre újra feszes legyen a bőröd, várlak szeretettel! A cellulitisz masszázsról ide kattintva olvashatsz bővebben. Amennyiben pedig kérdésed lenne, keress fel bátran elérhetőségeim valamelyikén!