Legyen bomba alakod szülés után néhány héttel!

Amilyen nagy az öröm egy gyermek világra jövetelekor, rendszerint éppen annyira elkeserítő a helyzet akkor, amikor az újdonsült anyuka először néz bele a tükörbe. Ugyanis a terhesség alatt minden nő hasizma szétnyílik. Ez annak érdekében történik, hogy a baba elférjen a pocakban. Természetes folyamat ez, ne ijedj meg tőle, nem szétszakad a hasizmod, csak szétnyílik, hogy helyet adjon a babádnak. Viszont nagyon sok nő keseredik el ilyenkor és sokan úgy érzik, sosem lesznek már igazán csinosak többé. Pedig a megoldás nagyon egyszerű és már a szülés után néhány héttel teljesen helyreállhat a hasfalad! Az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom neked, hogy hogyan tudod 4-5 hét alatt visszanyerni a hasad feszességét és formáját. Hasad újra lapos és szép lesz.

Milyen gyakorlatsorról van szó?

Az általam kidolgozott gyakorlatok nagyon egyszerűek és egyáltalán nem nehéz megtanulni őket. Bár érdemes minden nap háromszor elvégezni ezeket a tevékenységeket, viszont a jó hír az, hogy mindössze néhány percet vesz igénybe. A baba mellett könnyedén, otthon is elvégezheted ezeket a speciális mozdulatokat, amely összesen öt feladatból áll. Tematikusan hétről hétre egymásra épülve nehezül majd a torna, követve azt, ahogyan a hasizmod erősödik. Az első héten 3×1 percet vesz igénybe, az ötödik-hatodik héten sem lesz több 3×3 percnél a gyakorlatsor.

Mennyi idő alatt lesz eredménye a gyakorlatoknak?

A szülés után két héttel érdemes elkezdeni a tornát és mindössze 4-5 hét alatt teljesen helyreáll majd a hasizmod. Ez azt jelenti, hogy egy hét hetes baba bomba anyukája lehetsz úgy, hogy minimális erőfeszítést teszel ennek érdekében.

Miért fontos, hogy helyre állítsd a hasizmod?

Amennyiben a hasizom szétnyílva marad a szülés után, akkor esztétikai problémán túl egészségügyi problémát is fog okozni később, pl: köldöksérvet, nyelőcső süllyedést, éjszakai horkolást és oxigénkimaradásos állapotot okozhat hosszú távon. A hasfal visszaállításról sajnos eddig nem beszéltek eleget, pedig minden szülés után szükséges visszaállítani a hasizmot.

A tanításra jöhetsz babával és baba nélkül is, a gyakorlatok betanítása ugyanis mindössze húsz percet vesz igénybe.