Ne szégyelld, ha gondod van a szoptatással!

Már alig vártad, hogy a kezedben tarthasd a gyermekedet, megcsodálhasd a kis pofit, az apró kezeket és az ici-pici lábujjakat. Most minden pontosan olyan, ahogy elképzelted, kivéve egy dolgot. Ha te is küzdesz a szoptatás terén bármilyen problémával, de eddig magadnak sem merted bevallani, akkor most itt az ideje, hogy megszabadulj ettől a gondtól és végre felhőtlenül élvezd a gyermekeddel töltött minden egyes pillanatot!

Milyen gondok jelentkezhetnek a szoptatás kapcsán?

A szoptatás kapcsán valójában számos különböző probléma merülhet fel. Ilyen például, ha úgy érzed, egyszerűen nem érted a babád jelzéseit és úgy érzed, képtelen vagy kielégíteni a szükségleteit, akkor ne várj tovább, mindenképpen kérj segítséget! Szintén igaz ez abban az esetben, ha kevésnek érzed a tejedet, ugyanis ilyenkor nem csak az a gond, hogy nem lakik jól a gyermek, de adott esetben a súlya sem fog megfelelően gyarapodni. Mindemellett borzasztóan kellemetlen tud lenni az is, ha sebesedik a melled vagy begyulladt, ugyanis ilyenkor a csecsemő táplálása maga lehet számodra a pokol, hiszen a fájdalomtól a sírás kerülgethet teljesen jogosan.

Mi a megoldás, ha gondjaid vannak a szoptatással?

Mindenképpen mielőbb fordulj szakemberhez, ugyanis ez az egyik legcsodásabb időszak egy anya életében és vétek lenne végig szenvedned az egészet. Én magam is nagyon szívesen segítek neked, bátran keress fel szoptatási tanácsadással kapcsolatban! Együtt gyorsan és hatékonyan megoldjuk a problémáidat, nem kell stresszelned azon, ha nem tudsz vagy értesz valamit a szoptatási időszakban. Emellett nem veszel el majd a részletekben és nem sodródsz bele majd kétségbeejtő helyzetekbe.
Ráadásul lesznek éjszakáitok és nappalaitok, és kiegyensúlyozódik majd az élet a babával. Az elmúlt 20 évben azt tapasztalom, hogy nincs olyan helyzet, amit ne lehetne megoldani.