Szülőként is boldogan a párkapcsolati tanácsadás segítségével

Mikor gyermek érkezik a családba, az bizony nem csak az édesanyát és az édesapát állítja teljesen új helyzet elé, de a szülőknek párként is számos tényezővel kell megküzdenie. Sok olyan tényező van, amely megakadályozhatja, hogy felhőtlen legyen a babavárás vagy árnyékot vet a kicsi érkezése utáni időszakra. Ha úgy érzitek, nem tudtok egyedül megbirkózni a feladattal és szeretnétek olyan boldogok lenni, mint a kapcsolatotok elején, akkor a párkapcsolati tanácsadás nektek szól!

Gyakorlatilag mindegy, hogy gyermekvállalás előtt álltok, már úton van a pici vagy meg is született, a párkapcsolati problémák nem ettől függnek. Nem kell szégyellnetek a segítség kérést, hiszen azzal, hogy képesek vagytok kimondani, hogy nem működik valami közöttetek, máris elindultatok a pozitív irányba. A többit pedig bízzátok rám, segítek nektek!

Milyen problémák merülhetnek fel, melyekkel kapcsolatban érdemes párkapcsolati tanácsadásra menni?

Ha egyre gyakoribbak a veszekedések, vannak visszatérő problémáitok és úgy érzitek, hogy nem juttok egyről a kettőre, akkor mindenképpen időt kell szánnotok egymásra egy tanácsadás keretein belül. Szintén ide tartozik az, ha úgy érzitek, állandó időhiányban szenvedtek vagy valamelyikőtök úgy véli, túl sok feladat hárul rá, melyeknek nem tud megfelelni. Amennyiben úgy érzed, megtört a bizalom, elveszett az intimitás a másik felé és a szexualitás is megromlott, akkor itt az ideje lépnetek, hiszen a felismerés pontján egy megfelelő szakember segítségével még meg tudjátok menteni a kapcsolatotokat, sőt, boldogabbak lehettek, mint valaha!

Mi történik egy ilyen tanácsadáson?

A beszélgetés alatt együtt megkeressük, hogy kapcsolatotokban milyen párkapcsolati mumusok vannak jelen, amely minden pár életében más és más. Segítek nektek a kölcsönösségen alapuló szeretetkapcsolat kialakításában és megtanítalak arra, hogy hogyan tudsz érett és kötődő szeretetet adni és átélni. Hidd el, minden párkapcsolatban vannak törvényszerűségek, ezeket segítek nektek felismerni és a hasznotokra fordítani. A tanácsadás személyes, csak te vagy jelen, a párod és én. Engem nem érdekelnek a múltban történt traumák, kizárólag a jelenre koncentrálunk. Feldolgozva ezeket közösen kialakítunk olyan tudást és stratégiát, amivel ezek a problémák a jövőben legyőzhetőek. Szóval ne aggódjatok, nem kell a kanapéra feküdni és a gyermekkorotokra sem leszek kíváncsi. A tanácsadás végére nagyon gyakorlatias és jövőt strukturáló helyzeteket tanulhatsz meg, melyek mind segítenek abban, hogy rendezzétek a közöttetek levő kapcsolatot.