Lepd meg magad vagy szeretteidet karácsonyi kuponokkal!

Tisztában vagyok azzal, hogy milyen komoly változások történnek a kismamák és az újdonsült szülők életében egyaránt. Éppen ezért szeretnélek titeket meglepni az ünnepi időszakban néhány olyan kuponnal, melyek segítségével nagyon sok tehertől szabadulhattok meg. Hiszen egy nagyon különleges időszak kezdődik most az életetekben, melynek minden percét ki kell élveznetek. Én pedig segítek ebben nektek!

A kuponok felhasználásáról találsz részletes leírást a bejegyzés aljához görgetve!
Ha babát vársz
Kismama masszázs és személyre szabott tanácsadás

Ha kínoz a hátfájás és nem igazán érzed jól magad a bőrödben mióta babát vársz, akkor neked bizony speciális masszázsra van szükséged. Ezzel a módszerrel nem csupán a fájdalomtól tudsz megszabadulni, de búcsút mondhatsz a vizesedésnek, a lábak dagadásának, a striáknak és a rossz közérzetnek egyaránt!

Ha az apuka is szeretne benn lenni szülés közben

Felkészítem az apukát is arra, milyen lesz a szülés, sőt, fájdalomcsillapító praktikákat is tanítok neki, melyekkel segíthet neked a szülőszobában. Szóval ha bizonytalan a párod vagy izgultok a szülés miatt, bátran forduljatok hozzám!

Ha aggódsz, hogy tudod majd táplálni a gyermekedet és szeretnél csinos maradni szülés után

Ha izgulsz, miként tudod majd táplálni a gyermekedet ha majd megszületett, hasznos szoptatási praktikákat tanítok neked, hogy jó legyen neked és a babának is. Ráadásul segítek a hasizmod visszaállításában is, így néhány héttel azután, hogy életet adtál a gyermekednek, teljesen lapos lehet a hasad.

Ha már megszületett a gyermeked

Ha valamiért nincs rendben a kapcsolatotok és úgy érzitek, nem tudtok egyedül megbirkózni a feladattal és szeretnétek olyan boldogok lenni, mint az elején, akkor a párkapcsolati tanácsadás nektek szól! Hiszen életetek legnagyobb csodáját élitek át most, ne a gondokról szóljon ez az időszak!

 


Ha szeretnéd felhasználni valamelyik kupont, írj egy e-mailt nekem a kismamamasszazs.hu@gmail.com címre és írd meg, melyiket szeretnéd választani! Ha ajándékba adnád, kinyomtathatod és a fa alá teheted a szelvényt!

A kuponok 2019. január 15-ig vásárolhatók meg és március végéig tudjátok beváltani őket!

A kuponok csak akkor érvényesek, ha e-mailben megkeresel és egyeztetünk a részletekről!