Mégis mire jó a kismama masszázs?

A babavárás időszaka maga a csoda. Most gúnyosan mosolyogsz és arra gondolsz, hogy hát persze, amennyiben a vizesedést, a hátfájást és a striákat csodának lehet nevezni, akkor valóban az, igaz? Ha igen, akkor van a számodra egy jó hírem. Gyógymasszőrként ugyanis kifejlesztettem egy speciális masszázst a várandósság időszakára, hogy jó közérzeted legyen és a hátfájdalmakra is megoldást találjunk. Megmutatom, miről is van szó!

Milyen esetekben segíthet a kismama masszázs?

Ha hátfájás vagy derékfájdalom gyötör, dagadnak a lábaid van vizesedsz, akkor nem kérdés, hogy érdemes hozzám fordulnod. Ugyanígy igaz ez akkor is, ha izomfeszüléstől szenvedsz vagy megjelentek a striák a testeden. Mivel a masszázs segít elkerülni a vizesedést, a túlzott hízást is elkerülheted, emellett pedig az alagút szindróma is enyhíthető és megelőzhető ilyen módon. Túlhordás esetén gyakran a természetes szülésmegindulást is elő lehet vele segíteni. Mindezek által az általános közérzeted és a kondíciód is jobb lesz. Ha pedig eddig álmatlan éjszakák gyötörtek, ettől is megszabadulhatsz.

Mikortól érdemes igénybe venni a kismama masszázst?

Valójában minél előbb, annál jobb, ugyanis ha már a terhesség elejétől igénybe veszed a kismama masszázst, akkor elkerülheted a nagy mértékű vizesedést és bőröd striásodását is, mivel nem ugrik meg hirtelen a súlyod.

Félek, hogy kényelmetlen lenne számomra ez a szituáció!

Emiatt igazán nem kell aggódnod, hiszen a masszázs egyáltalán nem jár semmilyen kellemetlenséggel, ráadásul közben ha van kedved, átbeszéljük az aktuális érzéseidet és együtt végigmegyünk a babavárás útján. Segítek felkészülni lelkileg és testileg is a fizikai és érzelmi folyamatokra, amit végigélsz most.

Nem árthat a babának a kismama masszázs?

Ne aggódj, szó sincs erről! Úgy fejlesztettem ki ezt a kismama masszázst, hogy semmilyen szinten ne okozhasson komplikációt és ne ártson. Így csak a pozitívumokat fogod majd érezni.

Honnan jött a kismama masszázs ötlete?

A szülés számomra felejthetetlen élmény volt, mindent átalakított bennem. Innentől kezdve csak annak akartam élni és időt szentelni, hogy minden nőnek, akivel dolgozom, ilyen csodálatos élmény kötődjön a gyermeke, gyermekei születéséhez. Ehhez pedig elengedhetetlen volt a kismama masszázs kifejlesztése, amelynek segítségével joggal nevezheted majd áldott állapotban a terhességed hónapjait.

Ha szeretnél többet megtudni a kismama masszázsról, bátran keress fel valamelyik elérhetőségemen vagy kövesd live bejelentkezéseimet, ahol erről is mesélek majd nektek.

Ha szívesen kipróbálnád a masszázst, akkor most az ünnepi kuponakció keretében kedvezményesen megteheted ez.