5 ok, amiért érdemes dúlával szülni

Amikor egy nő arra készül, hogy hamarosan életet ad gyermekének, bizony számos fontos szempontot figyelembe kell vennie. Ha kismama vagy és hamarosan várható a pici érkezése, nyilván pontosan tudod, miről is van szó. Hiszen te is azt szeretnéd, ha minden zökkenőmentesen, komplikációk nélkül zajlana és tényleg egy pozitív élmény lenne a szülés. Ebben tud neked segíteni egy dúla!

Én magam húsz éve foglalkozom azzal, hogy a nők, akik szülnek velem, ne magányosan, kiszolgáltatottan érezzék magukat, és az apák ne tehetetlenül toporogjanak párjuk mellett az események során. Íme 5 ok, amiért érdemes dúlával szülni!

1. Lelki támasz

Dúlaként segítek szülésed közben lelkileg, hogy biztonságban érezd magad, folyamatos figyelemmel kísérem lelked és tested minden rezdülését.

2. Fájdalomcsillapítás

Segítek, hogy ki tudj tartani mindvégig és fájdalomcsillapító masszázzsal enyhítem fizikai fájdalmaidat.

3. Apás szülésnél mindkét felet megnyugtatom

Gyakran előfordul, hogy olyan helyzetben is bent vagyok a szülésnél, amikor az apa is szeretne bejönni, ilyenkor az ő biztonságára is vigyázok, hogy ő is a lehető legteljesebben élhesse át gyermeketek születését.

4. Könnyebb szülés várható

Az a tapasztalat, hogy az oxitocin hormon sokkal jobban működik a dúlás szüléseknél, így könnyebb és gyorsabb a tágulási szakasza a szülésnek. Csökkenti a komplikációk előfordulásának esélyét.

5. Segítek neked a szülés után is

Ha hívsz engem dúlának a szülésedhez, akkor ezzel egy teljes csomagot kapsz tőlem, amiben nem csak a szülésed, hanem a szoptatás alatti utógondozási tanácsadás is benne van. Továbbá a várandósság utáni hasizom-visszaállítást is tartalmazza.

Amennyiben további kérdéseid vannak, ide kattintva tájékozódhatsz , de bátran felkereshetsz elérhetőségeim valamelyikén is!