Idei karácsonyi kuponjaim mindenki számára tartogatnak különlegességet!

Bár még úgy tűnik, messze vannak az ünnepek, én máris izgatottan várom, mit tartogat számunkra az idei Karácsony. Éppen ezért nem tudtam tovább várni és elhoztam nektek az akciós ünnepi kuponokat, amelyeket nagy gonddal válogattam ki. Várandós kismamák, kispapák, újdonsült szülők, de még a fogyni vágyók is találnak közöttük kedvükre valót.

Ha szeretnéd, ugorj egyből a webshop felületére ide kattintva,
de lentebb görgetve is meglesheted, mit rejtettem idén a virtuális fa alá!

Kismama masszázs

Az akciók között egy, kettő és három alkalmas kupont is találsz. Gyógymasszőrként kifejlesztettem egy speciális masszázst a várandósság időszakára, amit már – szemben más hasonló szolgáltatásokkal – az első hetektől igénybe vehetsz. Vagyis nem kell megvárni az első trimesztert sem, ráadásul kivételes módon a terhesség 40. hetének utolsó napjáig igénybe vehető. Ez a kismama program alkalmas rengeteg, a terhesség alatt felmerülő probléma megoldására. Nem kell szenvedned hát- vagy csípőfájdalmaktól és az elnehezedett vizes lábaidtól, ha jársz rendszeresen hozzám. Emellett lazítom a felső háti szakaszon a csuklyás izom – váll környékét is, az úgynevezett stressz zónát.

Bővebb információ ide kattintva. 

Babaápolási és szoptatási felkészítő

Talán ami leginkább aggasztó minden anya számára, hogy amikor sír a baba, hogyan tudja megnyugtatni és kitalálni, hogy éppen mi a probléma. Ahhoz, hogy a szülés utáni időszakban nyugodt és magabiztos anya lehess, tanuld meg már előre azt, hogy hogyan kezdd el a babával való közös életedet, hogy azután a folytatás is jó lehessen. Az egyéni szoptatási és babaápolási felkészítő során már a terhességed alatt megtanulhatod, hogyan tudod a gyermek igényeit felismerni és jól kielégíteni. A felkészítő online is elérhető, de ha a vírushelyzet engedi, személyesen is várlak titeket!

Bővebb információ ide kattintva. 

Egyéni apás szülésfelkészítés

A szülésed a te történeted lesz, te alakítod és alakíthatod! Ha félsz a szüléstől és a fájdalomtól, úgy érzed, nem lesz képes a tested arra, hogy ezt végig csináld és a párod sem döntötte még el, hogy benn lesz-e veled a szülőszobán, akkor mindenképpen érdemes eloszlatni a kételyeiteket a szülésfelkészítőn. Így 80%-ban már esélyed lesz a komplikációmentes szülésélményre, emellett pedig fájdalomcsillapító masszázst is tanítok az apukának. A felkészítő online is elérhető, de ha a vírushelyzet engedi, személyesen is várlak titeket!

Bővebb információ ide kattintva. 

Szülés utáni hasizom visszaállítás

6 héttel szülés után újra lapos lehet a hasad! Az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom neked, hogy hogyan tudod 4-5 hét alatt visszanyerni a hasad feszességét és formáját. Ezt a típusú, speciális mozdulatsort már két héttel a szülés után elkezdheted. A gyakorlatok nagyon egyszerűek és könnyű megtanulni őket, ráadásul naponta egyszer csupán egy fogmosásnyi időt vesznek el, amelyet a saját napirendeteknek megfelelően végezhetsz majd el.

Bővebb információ ide kattintva. 

Cellulitisz masszáz ingyenes diéta – és mozgástanácsadás

A kuponok között 5 és 10 alkalmas variációkat is találsz. Mínusz 1 kg hetente, masszázzsal!
A nyári alak bizony télen készül, vagyis most itt a remek lehetőség, hogy mindenkit lenyűgözz majd, ha lekerül a téli kabát! A diétához remek kiegészítés a speciális cellulitisz masszázs, amely segítségével pár hónap alatt elérheted az álom alakodat! Amellett, hogy megmasszírozlak, rád szabott mozgás – és étrendet alakítok ki, ami könnyedén beilleszthető lesz a hétköznapjaidba. Ajánlott akkor is, ha még gyermekvállalás előtt állsz és felkészítenéd a tested a babavásásra, de szülés után is könnyedén visszanyerheted az alakodat ezáltal.

Bővebb információ ide kattintva. 

Kupon csomagok

A szóló kuponok között ezúttal csomagokat is elrejtettem számodra, így meglepheted szeretteidet akik éppen babár várnak, de a kedveskedhetsz azoknak a hölgyeknek is, akik szeretnék visszanyerni szülés utáni alakjukat.

Hogy zajlanak az online felkészítők?

Amennyiben virtuálisan találkozunk, nem kell aggódnod, minden pontosan ugyanúgy történik majd, mintha egy szobában ülnénk. Ugyanis Skype-on, Facetime-on, Mesengeren vagy Viber-en hívjuk fel egymást és ugyanúgy lesz idő mindenre a rendelkezésre álló időben, mintha személyesen lennénk együtt.

A karácsonyi kuponokat ide kattintva találod meg. 
A vásárlás menetéről ide kattintva olvashatsz bővebben.