Online felkészítők babaváróknak és újdonsült anyukáknak

A lezárások alatt sok kismama esett kétségbe, ezt első kézből tudom, hiszen te magatok írtatok nekem nagyon sokan. Azonban én mindent megteszek annak érdekében, hogy így is nyugodtan fel tudj készülni a szülésre, megtudj mindent a szoptatásról és a babaápolásról, sőt, a terhesség során szétnyílt hasizmodat sem hagyjuk kezelés nélkül!

Ha szülés előtt állsz

Nagyon hasznos lehet számodra és a leendő apukának is az egyéni apás felkészítés. Ezt a programot azért készítettem neked, hogy pontosan megértsd tested működését, jól tudj együttműködni vele. Ezáltal gördülékenyen, komplikáció mentesen zajlik majd le a folyamat. Érteni fogod tested minden rezdülését, nem fogsz sodródni tudattalanul a folyamatban.
Ha már most felkészülnél a szülés utáni időszakra, akkor ajánlom figyelmedbe a szoptatási és babaápolási felkészítőt is. Ennek során már a babavárás időszakában megtanulhatod, hogyan tudod a babád igényeit felismerni és jól kielégíteni. Talán ami leginkább aggasztó minden anya számára, hogy amikor sír a baba, akkor hogyan tudja megnyugtatni és kitalálni, hogy mi éppen a probléma. Ahhoz, hogy a szülés utáni időszakban nyugodt és magabiztos anya lehess, tanuld meg már előre azt, hogy hogyan kezdd el a babával való közös életedet, hogy azután a folytatás is jó lehessen.

Ha már megszületett a gyermeked

A terhesség alatt minden nőnek szétnyílik a hasizma, ez annak érdekében történik, hogy a baba elférjen a pocakban. Természetes folyamat ez, ne ijedj meg tőle, nem szétszakad a hasizmod, csak szétnyílik, hogy helyet adjon a babádnak. Amennyiben a hasizom szétnyílva marad a szülés után, akkor esztétikai problémán túl egészségügyi problémát is fog okozni később, pl: köldöksérvet, nyelőcső süllyedést, éjszakai horkolást és oxigénkimaradásos állapotot okozhat hosszú távon. A hasfal visszaállításról sajnos eddig nem beszéltek eleget, pedig minden szülés után szükséges visszaállítani a hasizmot. Az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom neked, hogy hogyan tudod 4-5 hét alatt visszanyerni a hasad feszességét és formáját. Hasad újra lapos és szép lesz. Ráadásul ha nincs rá lehetőséged, ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy mindezt elsajátíthasd, ugyanis online is van rá lehetőséged!

Ha szeretnéd igénybe venni valamelyik felkészítőt online, keress fel bátran és egyeztessünk időpontot! Ide kattintva pedig kényelmesen, webáruházamból vásárolhatod meg a szolgáltatást, amire szükséged van. https://kismamamasszazs.hu/webshop/