Újra várlak titeket személyesen!

Május 3-tól újra várlak titeket személyesen is, vagyis bejelentkezhettek kismama masszázsra, szülés utáni masszázsra, vagy cellulitisz masszázsra is. Emellett a felkészítőkön is részt vehettek teljes fizikai valótokban, de az online lehetőség továbbra is nyitva áll előttetek. Lássuk, mi mindent tudok nektek nyújtani a stúdiómban!

A kismama masszázs a terhesség alatt jelentkező kellemetlenségeken segít

Ha hátfájás vagy derékfájdalom gyötör, dagadnak a lábaid van vizesedsz, akkor nem kérdés, hogy érdemes hozzám fordulnod. Ugyanígy igaz ez akkor is, ha izomfeszüléstől szenvedsz vagy megjelentek a striák a testeden. Mivel a masszázs segít elkerülni a vizesedést, a túlzott hízást is elkerülheted, emellett pedig az alagút szindróma is enyhíthető és megelőzhető ilyen módon. Túlhordás esetén gyakran a természetes szülésmegindulást is elő lehet vele segíteni. Mindezek által az általános közérzeted és a kondíciód is jobb lesz. Ha pedig eddig álmatlan éjszakák gyötörtek, ettől is megszabadulhatsz. Ráadásul minél előbb elkezdesz rendszeresen masszázsra járni, annál jobb, ugyanis ha már a terhesség elejétől igénybe veszed a kismama masszázst, akkor elkerülheted a nagy mértékű vizesedést és bőröd striásodását is, mivel nem ugrik meg hirtelen a súlyod.

A szülés utáni masszázs egyben szülésfeldolgozás is!

Sokat beszéltünk már arról, hogy milyen félelmei lehetnek egy kismamának és mire számíthat a szülés kapcsán. Azonban azt is nagyon fontosnak tartom, hogy legyen szó arról is, mi zajlik le azokban az édesanyákban, akik már túl vannak a szülésen. Hiszen ez egy hatalmas esemény egy nő életében és mint minden hasonló történést, ezt is érdemes valamilyen módon feldolgozni, akár rossz, akár jó élmény volt. Hiszen szülés után rögtön belecsöppensz az új szerepedbe, a szülés közben történt események pedig rendszerint kibeszéletlenül maradnak. Ez pedig jó és rossz élmények esetében sem jó a lelkednek. Ezért találtam ki számodra ezt a lehetőséget, hogy masszázs közben elmesélhesd a szülésedet. Ez segítséget ad, hogy jól fel tudd dolgozni azokat az érzéseket, amik maradnak benned a szüléseddel kapcsolatban. Emellett fontos tudnod azt is, hogy mivel a prolaktin szint magas a szoptatási időszak első négy hónapjában, ezért trombózis veszélyt jelentenek a sima masszázsok, ezért is ajánlom ezt a speciális lehetőséget. Tudom, úgy tűnhet, hogy a baba érkezése után semmire sincs időd, magadra meg végképp nem, pedig fontos, hogy pihenj egy kicsit és magaddal is foglalkozz. Miközben masszírozlak, aközben hallgatom a történetedet. Bármit elmondhatsz, elmesélhetsz nekem vagy kérdezhetsz nyugodtan. Szülésélményed feldolgozása után teljesen érthetővé válik számodra az, hogy mi miért történt. Így nem maradnak majd benned olyan stresszes élmények vagy ki nem mondott gondolatok, érzések, amik zavarnának a jövőben, esetleg a következő szülésednél félelmet keltenének. Rengeteg mindent meg lehet előzni ezáltal.

Cellulitisz masszáz

A cellulitisz masszázs fokozza a nyirok- és vérkeringést, ami által megkönnyíti a test méregtelenítését, amely már önmagában is nagyon sokat tesz a narancsbőr ellen. Emellett a folyamat során szétmasszírozom a zsírsejteket is, valamint a speciális mozdulatokkal stimulálom a nyirok- és vérkeringést, miközben feszesítem a kötőszövetet.Maga az eljárás egyébként a kollagén termelődéséért felelős fibroblasztok működését is aktivizálja, így hatással van a fogyásra, de segíti a szülés vagy öregedés miatti bőrmegereszkedés korrekcióját is. Mivel a masszázs során aktivizálom a nyirokkeringést is, ezzel beindul a folyamat, mely során a szervezet megszabadul a szövetek között felgyülemlett folyadéktól. Ezzel pedig szinte azonnal csökken a combok, a karok, a fenék és a has átmérője. Ráadásul mindemellett egy-egy kritikus tájékra is koncentrálható a masszázs. Ha elmúlt három hónapos a gyermeked, akár szoptatási időszakban is jöhetsz, ugyanis a méregtelenítési folyamat beindítása nem befolyásolja a tejtermelést.

Emellett a felkészítőkre is érkezhettek ezen túl személyesen, vagyis már nem csak online elérhető az apás szülésfelkészítő és a szoptatási – és babaápolási felkészítő sem, sőt, szétnyílt hasizom visszaállításra is érkezhettek már hozzám.

A különböző szolgáltatásokat kényelmesen megvásárolhatod a webshopban is ide kattintva. Remek választás ez akkor, ha ajándékba adnád vagy ha több alkalmat vásárolnál kedvezményesen.