Karácsonyi kuponcsomag babaváróknak

Ha szeretnél igazán hasznos és praktikus ajándékot venni Karácsonyra leendő szülők számára vagy magadat lepnéd meg vele, akkor keresve sem találhatsz gondoskodóbb meglepetést, a babaváró kuponcsomagnál.

Mit tartalmaz ez a csomag?

Az ajándékozottat várom egy alkalomra kismama masszázsra, valamint az apukával együtt részt vehetnek szoptatási és babaápolási felkészítőmön. Utóbbira személyesen és online is van lehetőség.

Miért jó ajándék a kismama masszázs?

Gyógymasszőrként kifejlesztettem egy speciális masszázst a várandósság időszakára, amit már – szemben más hasonló szolgáltatásokkal – az első hetektől igénybe vehetsz. Vagyis nem kell megvárni az első trimesztert sem, ráadásul kivételes módon a terhesség 40. hetének utolsó napjáig igénybe vehető. Ez a kismama program alkalmas rengeteg, a terhesség alatt felmerülő probléma megoldására. Nem kell szenvedned hát- vagy csípőfájdalmaktól és az elnehezedett vizes lábaidtól, ha jársz rendszeresen hozzám. Emellett lazítom a felső háti szakaszon a csuklyás izom – váll környékét is, az úgynevezett stressz zónát.

Mi történik a babaápolási és szoptatási felkészítőn?

Talán ami leginkább aggasztó minden anya számára, hogy amikor sír a baba, hogyan tudja megnyugtatni és kitalálni, hogy éppen mi a probléma. Ahhoz, hogy a szülés utáni időszakban nyugodt és magabiztos anya lehess, tanuld meg már előre azt, hogy hogyan kezdd el a babával való közös életedet, hogy azután a folytatás is jó lehessen. Az egyéni szoptatási és babaápolási felkészítő során már a terhességed alatt megtanulhatod, hogyan tudod a gyermek igényeit felismerni és jól kielégíteni.

Nálam biztonságban van mindenki!

Ha kismama masszázsra érkezel hozzám, biztos lehetsz abban, hogy kiemelten odafigyelek a higiéniára. Megmérem a lázadat mikor megérkezel, nem érintkezel mással rajtam kívül, fertőtlenítek és maszkot viselek, amelynek hordására téged is megkérlek. Emellett kéthetente magán úton csináltatok covid tesztet, így úgy élvezheted a kismama masszázs áldásos hatásait, hogy közben nem kell aggódnod a vírusok miatt.

A felkészítő pedig online is elérhető, de ha a vírushelyzet engedi, személyesen is várlak titeket!

Ide kattintva megvásárolhatod a kupont, amelyet letöltve ízlésesen a fa alá tehetsz.