Mindenkinek szétnyílik a terhesség során a hasizma!

Az első és legfontosabb dolog amit tudnod kell, hogy bár keveset beszélnek erről, de terhesség alatt valamennyire mindenkinek szétnyílik a hasizma. Sajnos a legtöbb újdonsült édesanya nem is tud róla, milyen állapotban van a hasfala, miután életet adott a gyermekének. A jó hír az, hogy könnyen orvosolható a probléma. Lásuk, miről is van szó pontosan!

A babának csinál helyet ezáltal a tested
A terhesség utáni szétnyílt hasizom egy természetes folyamat, amely azért történik, mert ezáltal helyet ad a tested a pocakodban növekvő babának. Szóval ettől nem kell megijednek, jó azonban tudatosan készülni szülés után a helyreállításra.

Esztétikai problémákat okoz
Azt látom, hogy nagyon sok nő keseredik el szülés után és sokan úgy érzik, sosem lesznek már igazán csinosak többé. Pedig egyszerűen csak az az oka a nem túl esztétikus hasfalnak, hogy az izmok nem álltak helye. Ez megfelelő tornával korrigálható.

Egészségügyi problémákat okoz
Amennyiben a hasizom szétnyílva marad a szülés után, akkor esztétikai problémán túl egészségügyi problémát is fog okozni később, például köldöksérvet, nyelőcső süllyedést, éjszakai horkolást és oxigénkimaradásos állapotot okozhat hosszú távon.

Ha időben cselekszel, 6 hét alatt speciális torna segítségével helyre állítható
Az általam kidolgozott gyakorlatok nagyon egyszerűek és egyáltalán nem nehéz megtanulni őket, már online is van lehetőség erre. Bár érdemes minden nap háromszor elvégezni ezeket a tevékenységeket, viszont a jó hír az, hogy mindössze néhány percet vesz igénybe. A baba mellett könnyedén, otthon is elvégezheted ezeket a speciális mozdulatokat, amely összesen öt feladatból áll. Tematikusan hétről hétre egymásra épülve nehezül majd a torna, követve azt, ahogyan a hasizmod erősödik. Az első héten 3×1 percet vesz igénybe, a hatodik héten sem lesz több 3×5 percnél a gyakorlatsor. Az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom neked, hogy hogyan tudod hamar visszanyerni a hasad feszességét és formáját. A hasad újra lapos és szép lesz.

Fontos, hogy az általam kifejlesztett módszerrel szülés után 2 héttel el lehet kezdeni a hasizom visszaállítását!
A szülés után két héttel érdemes elkezdeni a tornát és mindössze néhány hét alatt teljesen helyreáll majd a hasizmod. Ez azt jelenti, hogy egy nyolc hetes baba bomba anyukája lehetsz úgy, hogy minimális erőfeszítést teszel ennek érdekében.

Ha szeretnél többet tudni a témával kapcsolatban és jó lenne elsajátítani ezeket a gyakorlatokat, keress fel bátran!