Új év, új alak!

Amikor eljön az új esztendő, szinte mindenki tesz kisebb-nagyobb fogadalmakat, amelyek közül sok a kinézettel kapcsolatos, főleg a hölgyek körében. Ez teljesen rendben is van így akkor is, ha kisgyermekkel vagy otthon, hiszen ne felejtsd el, nem csak anya vagy, hanem NŐ is, csupa nagy betűvel! A jó hír az, hogy néhány dologban én is tudok neked segíteni!

Le a cellulitisszel!
A cellulitisz masszázs fokozza a nyirok- és vérkeringést, ami által megkönnyíti a test méregtelenítését, amely már önmagában is nagyon sokat tesz a narancsbőr ellen. Emellett a folyamat során szétmasszírozom a zsírsejteket is, valamint a speciális mozdulatokkal stimulálom a nyirok- és vérkeringést, miközben feszesítem a kötőszövetet. Maga az eljárás egyébként a kollagén termelődéséért felelős fibroblasztok működését is aktivizálja, így hatással van a fogyásra, de segíti a szülés vagy öregedés miatti bőrmegereszkedés korrekcióját is. Mivel a masszázs során aktivizálom a nyirokkeringést is, ezzel beindul a folyamat, mely során a szervezet megszabadul a szövetek között felgyülemlett folyadéktól. Ezzel pedig szinte azonnal csökken a combok, a karok, a fenék és a has átmérője. Ráadásul mindemellett egy-egy kritikus tájékra is koncentrálható a masszázs. Ha elmúlt három hónapos a gyermeked, akár szoptatási időszakban is jöhetsz, ugyanis a méregtelenítési folyamat beindítása nem befolyásolja a tejtermelést, de méreganyagok sem kerülnek az anyatejbe.


Ha ezt a masszázst használjuk a fogyáshoz, akkor nem csak fogyni fogsz, de szép feszes is lesz a bőröd, tested rugalmas és életteli lesz. Ahhoz, hogy ezt elérjük, heti 2-3 alkalommal fogunk találkozni. Pár hétig tartó folyamatra kell készülnöd, de ha átgondolod, akkor így is rövidebb idő alatt megoldódik a problémád, mintha nem tennél semmit. Ezzel a masszázzsal heti 1 kg-ot tudsz fogyni. A babádat is bátran magaddal hozhatod, sőt, lehetőség van a szoptatásra is.
Természetesen az eredményességhez nem csak a masszázsra van szükség, neked is tenned kell érte. Ehhez pedig az első lépés az, hogy ellátogatsz hozzám és megkezdjük a masszázst. Emellé én teljes étkezési segítséget adok és a mozgásterved összeállításában is segítek. A tartós eredmény érdekében ugyanis fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyassz, egészségesen táplálkozz, és mozogj, hiszen ezzel növeled a hatékonyságot.
A részletekért kattints ide! 

Ha szétnyílt a terhesség során a hasizmod
Terhesség alatt minden nőnek szétnyílik a hasizma. Kivétel csak abban van, hogy valakinek kevésbé, valakinek pedig jobban. Mindez annak érdekében történik, hogy a baba elférjen a pocakban. Ez pedig nem csak esztétikailag okoz gondot, de veszélyes is lehet. Kialakulhat miatta például köldöksérv, nyelőcső süllyedés, éjszakai horkolás vagy akár oxigénkimaradásos állapot is hosszú távon. Nagyon fontos tudni, hogy létezik egyszerű megoldás a problémára. Bár sokféle módszer létezik, az általam kidolgozott visszaállító tornát fontos, hogy a szülés után két héttel el kell kezdeni. Ráadásul csak egyszer kell személyesen vagy online találkoznunk a mozdulatsor elsajátításához. Lehet jönni babával és baba nélkül is, a gyakorlatok betanítása húsz percet vesz igénybe. Így ugyanis megtanítom neked, hogy hogyan tudod 6 hét alatt visszanyerni a hasad feszességét és formáját.


Ezek a gyakorlatok nagyon egyszerűek és könnyű megtanulni őket. Érdemes belefektetni pici időt és energiát, a gyakorlatokat minden nap csinálni kell, de csak 1 fogmosásnyi időt vesz el.
Úgy állítottam össze a gyakorlatokat, hogy egyszerűen be lehet iktatni a napodba. Otthon tudod végezni ezeket a gyakorlatokat, például szoptatás előtt vagy után, vagy amikor a babát leteszed aludni. Ez a speciális gyakorlatsor 5 feladatból áll. Tematikusan hétről hétre egymásra épülve nehezül majd a torna, követve azt, ahogyan a hasizmod erősödik.
Részletekért kattints ide!