Mindig jól jön néhány jó tanács a szoptatáshoz

A szülés után az egyik legfontosabb feladat a kisbaba táplálása lesz, ám ez az első néhány hétben nem feltétlenül olyan gördülékeny, mint ahogy előre elképzeltük. Emiatt nem kell aggódnod, gyakran előfordul, hogy az anyukák kétségbe esnek amikor nem úgy alakul minden például a szoptatás terén, mint ahogy az „a nagy könyvben meg van írva.” Nos, egyrészt ez a bizonyos nagy könyv nem létezik, hiszen minden gyermek más és más, másrészt pedig rám számíthatsz akkor is, ha reménytelennek látod éppen a helyzetedet.

Hatalmas segítség lehet a szoptatási tanácsadás!
Ezt a tanácsadást kifejezetten olyan újdonsült anyukák számára ajánlom, akiknek bármilyen nehézsége támad a szoptatási időszakban. A konzultáció keretein belül gyorsan és hatékonyan megoldjuk a problémáidat, nem kell stresszelned azon, ha nem tudsz vagy értesz valamit a szoptatási időszakban. Nem veszel el majd a részletekben és nem sodródsz bele majd kétségbeejtő helyzetekbe. Lesznek éjszakáitok és nappalaitok, és kiegyensúlyozódik majd az élet a babával.

A legtöbb esetben nagyon egyszerű a megoldás!
Sok esetben előfordul, hogy a felmerülő problémára létezik nagyon egyszerű megoldás, amit én a húsz éves tapasztalatommal már könnyen átlátok. De akkor is tudok segíteni, ha bonyolultabb dologról van szó. Akár kérdésed vagy problémád van a szoptatási időszak bármilyen részletével kapcsolatban, pl.: ha nem érted a babád, ha kevésnek érzed a tejed, ha sebesedik a melled vagy begyullad, keress meg. Nagyon sok hasonló helyzetre nagyon gyors és könnyű megoldást tudunk találni.

Tudd, hogy nem vagy egyedül! Kérlek ne ijedj meg annyira, hogy ne kérj segítséget!