Szoptatási és babaápolási felkészítő még a szülés előtt!

A karácsonyi kuponok közé rejtettem egy nagyon fontos felkészítőt is, amelyről sokan nem is gondolják, mennyire fontos rajta részt venni még a terhesség alatt. Ez a kulcs ugyanis ahhoz, hogy az első heteitek kiegyensúlyozottak legyenek

Az egyéni szoptatási és babaápolási felkészítő során már a babavárás időszakában megtanulhatod, hogyan tudod a gyermeked igényeit felismerni és jól kielégíteni. Hiszen ha kismama vagy, akkor bizonyára nem egyszer jutott már eszedbe, hogy mi lesz majd, mikor hazaviszed, hogy tudod majd szoptatni és mi lesz, ha esetleg nem eszik vagy csak sír? Ahhoz, hogy a szülés utáni időszakban nyugodt és magabiztos anya lehess, tanuld meg már előre azt, hogy hogyan kezdd el a babával való közös életedet, hogy azután a folytatás is jó lehessen. Ebben segítek neked én!

Mi lesz ha sír, de nem tudom majd, mi baja? Mit tegyek, ha fáj a hasa? Mi lesz, ha nem akar enni? Mi a megoldás, ha nem lesz tejem? Mi lesz, ha nem megfelelően öltöztetem majd fel és megfázik? Mi lesz, ha nem tudom majd elaltatni? Ha kismama vagy, akkor ezek közül legalább az egyik kérdésen biztosan rágódtál már és bizonyára megnézted az ezzel kapcsolatos információkat is az interneten. Olvastál számos személyes véleményt és nyilván találkoztál babonákkal is. Ha mindennek ellenére továbbra is bizonytalannak érzed magad, akkor nem kérdés, hogy helyed van ezen a felkészítőn!

Miről lesz szó ezen a felkészítőn?

Valójában minden olyan kérdést átbeszélünk, amelyek a baba féléves koráig felmerülhetnek. Természetesen alaposan átbeszéljük a szoptatással kapcsolatos témákat is. Így a különböző szoptatási pozíciók mellett arról is szó lesz, hogy mit kell tenned, ha a gyermeked nem eszik csak sír, miként tudod megállapítani, hogy miért sír és mit kell tenned akkor, ha fáj a pocakja. Emellett megtanítom neked, hogy altasd a babádat úgy, hogy később már egyedül is el tudjon szenderedni, valamint a megfelelő öltöztetés kérdését is körbe járjuk. Így biztos lehetsz abban, hogy nem fázik majd télen és nem lesz melege a hőségben.

Miben segít neked ez a szoptatási és babaápolási felkészítő?

Nincs több kétely, félelem és babona azzal kapcsolatban, hogy mi lesz majd, amikor megszületik a baba. A te dolgod most az, hogy élvezd a várandósságot, semmi okod az idegeskedésre. Csak élvezned kell, ahogy a picur növekszik a pocakodban.
Később is nagyon hasznosak lesznek majd számotokra a felkészítőn megtanultak. Ugyanis ha nyugodt és magabiztos vagy abban, hogy mit tegyél a szoptatási időszakban, akkor nem leszel nagyon fáradt, így biztosan lesz tejed is. Emellett megelőzheted a mellgyulladást és a mellbimbó sebesedését is. Ráadásul a napjaitok kiegyensúlyozottak és stresszmentesek lesznek, így lesz energiád és időd a párodra is.

Online is elérhető a felkészítő!

A felkészítő online is elérhető, de ha a vírushelyzet engedi, személyesen is várlak titeket! Amennyiben virtuálisan találkozunk, nem kell aggódnod, minden pontosan ugyanúgy történik majd, mintha egy szobában ülnénk. Ugyanis Skype-on, Facetime-on, Mesengeren vagy Viber-en hívjuk fel egymást és ugyanúgy lesz idő mindenre a rendelkezésre álló időben, mintha személyesen lennénk együtt.

Az akciós kupont itt találod!