Minden egy csomagban, amire a babaváróknak szüksége lehet!

Amikor megalkottam a karácsonyi kuponokat, mindenképpen szerettem volna a babaváró párok számára is kedveskedni. Így ebben a csomagban helyet kapott egy várandós anyukát kényeztető kismama masszázs, valamint egy, a kezdeti időszakot megkönnyítő babaápolási és szoptatási felkészítő, ahol az apukával közösen vehetek részt.

Mit nyújt számodra a kismama masszázs?

Gyógymasszőrként kifejlesztettem egy speciális masszázst a várandósság időszakára, amit már – szemben más hasonló szolgáltatásokkal – az első hetektől igénybe vehetsz. Vagyis nem kell megvárni az első trimesztert sem, ráadásul kivételes módon a terhesség 40. hetének utolsó napjáig igénybe vehető. Ez a kismama program alkalmas rengeteg, a terhesség alatt felmerülő probléma megoldására. Nem kell szenvedned hát- vagy csípőfájdalmaktól és az elnehezedett vizes lábaidtól, ha jársz rendszeresen hozzám. Emellett lazítom a felső háti szakaszon a csuklyás izom – váll környékét is, az úgynevezett stressz zónát.

Kiemelten figyelek a biztonságra!

Ha kismama masszázsra érkezel hozzám, biztos lehetsz abban, hogy kiemelten odafigyelek a higiéniára. Megmérem a lázadat mikor megérkezel, nem érintkezel mással rajtam kívül, fertőtlenítek és maszkot viselek, amelynek hordására téged is megkérlek. Emellett kéthetente magán úton csináltatok covid tesztet, így úgy élvezheted a kismama masszázs áldásos hatásait, hogy közben nem kell aggódnod a vírusok miatt.

Mi történik a babaápolási és szoptatási felkészítőn?

Talán ami leginkább aggasztó minden anya számára, hogy amikor sír a baba, hogyan tudja megnyugtatni és kitalálni, hogy éppen mi a probléma. Ahhoz, hogy a szülés utáni időszakban nyugodt és magabiztos anya lehess, tanuld meg már előre azt, hogy hogyan kezdd el a babával való közös életedet, hogy azután a folytatás is jó lehessen. Az egyéni szoptatási és babaápolási felkészítő során már a terhességed alatt megtanulhatod, hogyan tudod a gyermek igényeit felismerni és jól kielégíteni. A felkészítő során 90 percet töltünk együtt.

Elérhető online is!

A felkészítő online is elérhető, de ha a vírushelyzet engedi, személyesen is várlak titeket! Amennyiben virtuálisan találkozunk, nem kell aggódnod, minden pontosan ugyanúgy történik majd, mintha egy szobában ülnénk. Ugyanis Skype-on, Facetime-on, Mesengeren vagy Viber-en hívjuk fel egymást és ugyanúgy lesz idő mindenre a rendelkezésre álló időben, mintha személyesen lennénk együtt.

A kupont ide kattintva tudod megvásárolni!