Szoptatási tanácsadás, avagy így lesz kiegyensúlyozott baba és mama szülés után!

Míg egy kismama számára a legnagyobb kihívás a szülés gondolatával való megbarátkozás, addig az újdonsült édesanyák rendszerint a szoptatással küzdenek meg legjobban. Ha begyullad vagy sebesedik a melled, aggódsz, hogy nem elég a tejed vagy minden etetés sírásba fullad a baba részéről, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépned, mielőtt eluralkodik rajtad a stressz és az aggodalom. Látogass el hozzám szoptatási tanácsadásra, így mindketten hamar kiegyensúlyozottak lehettek, sőt, még apu is örülni fog!

Mit jelent a szoptatási tanácsadás?

Ha bármilyen nehézséged támad a szoptatási időszakban, akkor érdemes mielőbb eljönnöd hozzám. Ne aggódj, velem bátran beszélhetsz a felmerült problémákról, nem kell szégyenlősködnöd és nincs tabu téma, hiszen én már kétszer is átéltem ezt az időszakot. Közösen gyorsan és hatékonyan találunk megoldást és többé nem kell stresszelned azon, ha nem tudsz vagy értesz valamit a saját testeddel vagy a babáddal kapcsolatban. Azért fontos, hogy minél előbb felkeress, mert ha túlságosan elveszel a részletekben, folyamatosan feszültté és stresszessé válsz. Ez pedig több okból is rossz. Egyrészt a fokozott és tartós izgalom hatással lehet a tejed mennyiségére, másrészt pedig a gyermeked is nyugtalan lesz, ha azt érzi, az édesanyja nem kiegyensúlyozott. Végre lesznek éjszakáitok és nappalaitok, és minden olyan lehet, ahogy azt előre elképzelted.

Az elmúlt 20 évben megtapasztaltam, hogy nincs olyan helyzet, amit ne lehetne megoldani!

Tudom, hogy most nagyon komolynak tűnik a fennálló probléma, hiszen nincs annál szívszaggatóbb, mint mikor tudod, hogy éhes a babád, de ő csak sír, te pedig nem érted, mi a gond. Nem beszélve kisebesedett mellekről és az átvirrasztott éjszakákról, mely minden újdonsült anyuka számára felér egy rémálommal. Ha mindig is úgy képzelted, hogy a szoptatás egy meghitt és különleges dolog a gyermeked és közted, akkor nem tévedtél. Segítek neked, hogy te is átélhesd ezt a csodát.

Ha szeretnél még többet tenni a gyermekedést, próbáljátok ki a babamasszázst!

Egy kiegyensúlyozott baba – mama léthez hozzátartoznak az érintések is, melyek többet jelenteken egy ilyen apró ember számára, mint gondolnád. Egyre több tanulmány születik ugyanis arról, hogy azok az emberek akik baba korukban sok szeretetteljes érintést kaptak, sokkal intelligensebbek, okosabbak és életrevalóbbak lettek kortársaiknál, akiket szüleik nem cirógattak. Ha szeretnéd, ha gyermeked még kiegyensúlyozottabb lenne és szívesen eltöltenél vele néhány meghitt percet, akkor látogass el a Ciróka babamasszázs tanfolyamokra is!