Megérkeztek az idei karácsonyi kuponok!

Ha meglepnél egy kismamát, kedveskednél egy újdonsült anyukának, megnyugtatnál egy szülés miatt aggódó kismamát, kispapát vagy segítenél visszanyerni az önbizalmát annak az anyukának, akinek a szülés után nem a régi az alakja, akkor ehhez mindent megtalálsz a KismamaMasszázs webshopban! Sőt, még gyermekágyi és szoptatási felkészítőt is találsz a kuponok között.
Ajándékozz valami igazán hasznosat, egy élményt, ami biztosan nem fog sokáig ott porosodni a polcon és még a csomagolással sem kell bajlódnod. Lássuk, mi mindent találsz nálam idén!

ra!

Masszázsok

Ha meglepnél egy kis kényeztetéssel egy várandós vagy éppen szoptatós anyukát, akkor keresve sem találhatsz jobb meglepetést annál, mintha elküldöd hozzám egy speciális, kényeztető, 30 vagy 50 perces masszázsra. Babavárás idején nem kell megvárni vele az első trimesztert sem, ráadásul kivételes módon a terhesség 40. hetének utolsó napjáig igénybe vehető. Ez a kismama program alkalmas rengeteg, a terhesség alatt felmerülő probléma megoldására. A szoptatós anyukák számára is csodálatos kikapcsolódási lehetőség ez, ráadásul a babával együtt is érkezhet.

Masszázsok Felkészülés a szülésre és a gyermekágyi időszakra

E témakörrel kapcsolatban kétféle kuponnal is készültem nektek. Az egyik az apás szülésfelkészítő, amelynek hála, a szülés tényleg az anya és apa csodálatos története lesz. Ha meglepnél valamivel egy kismamát, aki fél a szüléstől és a fájdalomtól, vagy éppen úgy érzi, nem lesz képes a teste arra, hogy ezt végig csinálja vagy éppen a párja sem döntötte még el, hogy benn lesz-e vele a szülőszobán, akkor ez az apás szülésfelkészítő remek ajándék lehet. Ráadásul az anya mellett az apának is remek ajándék lehet ez, hiszen ha nem szeretne a szülőszobán csak sodródni az eseményekkel és segítene a kismamának, akkor neki is itt a helye. Így 80%-ban már esélyük lesz a komplikációmentes szülésélményre, emellett pedig fájdalomcsillapító masszázst is tanítok az apukának. A felkészítő 2,5 órás, ennyi idő alatt kényelmesen átbeszélünk mindent és jut idő a kérdésekre is. A felkészítő online is elérhető, de személyesen is várlak titeket!

A másik ide tartozó kupon a gyermekágyi és szoptatásra felkészítő, amely akkor nagyon hasznos, ha van egy kismama a családodban vagy a baráti körödben, akit megóvnál olyan jellemző problémáktól, amelyek stresszeli az anyát, akkor keresve sem találhatsz neki jobb ajándékot ennél a felkészítőnek. Ahhoz, hogy a szülés utáni időszakban nyugodt és magabiztos anya lehessen az anya, meg kell tanulnia már előre azt, hogy hogyan kezdje el a babával való közös életedet, hogy azután a folytatás is jó lehessen. A gyermekágyi és szoptatási felkészítő során már a terhesség alatt meg lehet tanulni, hogyan lehet a gyermek igényeit felismerni és jól kielégíteni. A felkészítő során másfél órát töltünk együtt.

Szétnyílt hasizom visszaállítás
Nem felejtettem ki a sorból azokat sem, akik fogyni vagy formálódni vágynak, így most ilyen jellegű ajándékkal is kedveskedhetsz a szeretteidnek. Ha önbizalmat adnál egy édesanyának, aki nemrég adott életet a gyermekének, ajánlom a hasizom visszaállítást. Hat héttel szülés után újra lapos lehet a hasa, ugyanis az általam kidolgozott hasizom visszaállító tornával megtanítom, hogy hogyan lehet 4-5 hét alatt visszanyerni a has feszességét és formáját. Ezt a típusú, speciális mozdulatsort már két vagy három héttel a szülés után el lehet kezdeni. A gyakorlatok nagyon egyszerűek és könnyű megtanulni őket, ráadásul naponta egyszer csupán egy fogmosásnyi időt vesznek el. Csak egyetlen alkalommal kell találkoznunk, amely történhet online is.

Alakformálás
Ha pedig a narancsbőr okoz valakinek problémát, ajánlom a cellulitisz masszázst. A diétához remek kiegészítés a speciális masszázs, amely segítségével pár hónap alatt elérhető az álom alak! Amellett, hogy masszírozok, az adott személyre szabott mozgás – és étrendet alakítok ki, ami könnyedén beilleszthető lesz a hétköznapokba. Ajánlott akkor is, ha még gyermekvállalás előtt áll valaki és felkészítené a testét a babavásásra, de szülés után is könnyedén visszanyerhető az alak ezáltal.

A kuponokat és az akciókat ide kattintva, a webshopban tekintheted meg.