Ezért érdemes részt venni szülésfelkészítő tanfolyamon!

Azt tapasztalom, hogy sok kismama egyszerűen még önmagának sem meri bevallani azt, hogy mennyire fél a szüléstől. Hiszen mindenki fejében él egy idilli kép erről az egész folyamatról, amikor világra jön a gyermek, bővül a család és mindenki boldog. Persze, viszont előtte az édesanyára még igen nagy kihívás vár, amely mind testileg, mind pedig lelkileg igen nagy megterhelést jelent a számára. Pontosan ezért – különösen első szülés előtt – fontos nagyon az, hogy kérdezz egy szakembertől őszintén, aki minden kérdésedre válaszol majd. Sőt, ha az apuka is tart ettől az egész szituációtól, közösen is kérdezhettek, hiszen életetek egyik legnagyobb élménye előtt álltok!

Mi történik egy ilyen szülésfelkészítésen?

Valójában felsorolni is nehéz, hogy mi mindenről ejtünk szót egy ilyen felkészítőn. Először is írunk egy listát arról, hogy mit vigyetek be a szülőszobára és megbeszéljük azt is, miben tud neked segíteni a párod, mikor eljön a nagy nap. Szó lesz arról is, hogy mi az a három legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venned, hogy jó időben indulj a kórházba, hiszen ez egy nagyon fontos tudás ahhoz, hogy jól tudj időzíteni és ezzel is már komplikációkat kerülhetsz el. Ehhez szorosan kapcsolódik a szülés négy szakasza is, amelyeket ha alaposan átbeszélünk, akkor tisztán és érthetően fogod látni, melyik szakaszban mi segít majd a legjobban. Ha a fájdalomtól tartasz leginkább, akkor is helyed van ezen a tanfolyamon, ugyanis megtanítalak a hatékony fájdalomkezelésre és csillapításra. Ha pedig a párod bent szeretne lenni veled, akkor 100%-os segítségnyújtásra fogom tanítani őt ami azt jelenti, hogy olyan fájdalomcsillapító masszázst mutatok neki, amivel akár 60%-ot is tud csillapítani a fájdalmaidon. Végül, de nem utolsó sorban pedig a gyermekágyi időszakot is strukturáljuk, hogy ne vesszetek el az új élethelyzetben.

Ha szégyelled, hogy félsz

Ne aggódj, minden kismama tart attól, mi történik majd a szülőszobában. A legfontosabb egy ilyen szituációban, hogy ne pánikolj és ne stresszelj, hiszen az a gyermekednek sem tesz jót. Próbálj tudatosan készülni a nagy napra az apukával együtt, így minden gördülékenyen zajlik majd. Ezen a szülésfelkészítőn mindent megbeszélünk a szüléssel és az azzal kapcsolatos teendőkkel kapcsolatban. Ezt a programot azért találtam ki neked, hogy pontosan megértsd tested működését, jól tudj együttműködni vele. Ezáltal gördülékenyen, komplikáció mentesen zajlik majd le a folyamat. Érteni fogod tested minden rezdülését, nem fogsz sodródni tudattalanul a folyamatban.

Most az akcióm keretein belül a három órás, egy alkalmas szülésfelkészítő tanfolyam most 35.000 forint helyett csupán 29.000 forintba kerül! Az akcióra való jelentkezés határideje: 2019. március 31. Ha jelentkeztél nálam e-mailben a kismamamasszazs.hu@gmail.com címen a fenti dátumig, egészen 2019. június 14-ig van lehetőséged beváltani a kapott kupont.